Style

Ljubav & Sex

Šta donosi Mars u Jarcu? Ove znakove do 30. marta očekuje veliki pritisak!

Šta donosi Mars u Jarcu? Ove znakove do 30. marta očekuje veliki pritisak! Energija Marsa izražena kroz ovaj tvrdi znak je stabilna, istrajna i donosi realne izglede za uspeh.

Šta donosi Mars u Jarcu? Ove znakove do 30. marta očekuje veliki pritisak! Svet PlusProlazak Marsa kroz znak Jarca od 16. februara do 30. marta donosi posebno uzbuđenje.

Bez improvizacije

Tokom ovog planetarnog uticaja se nikako ne preporučuju improvizacije i impulsivne odluke, već pažljiva procena i planiranje svakog poteza. 

Tokom ovog perioda, Mars će se susresti s Jupiterom, Plutonom i Saturnom, te će doći u povoljne odnose s Uranom i Neptunom. Te planetarne šeme će ići na ruku ljudima sa ozbiljnim ciljevima i trezvenim stilom razmišljanja.

S druge strane, nepromišljeno srljanje, neozbiljnost ili brzopleto predomišljanje će biti kažnjeni.

Mars u Jarcu ima jak uticaj, te olakšava realizaciju dobro osmišljenih i razrađenih ideja. Idealan je za pokretanje novih poslovnih projekata, donošenje važnih odluka ili kovanje planova na duže staze.

Stoga, trudite se da budete konstruktivni i praktični, spremni na dug i naporan angažman, bilo da je reč o taktičkom čekanju prikladnog trenutka ili u retkim slučajevima na odustajanje.
 

Hejli Boldvin Biber: Trik sa crnim pantalonama koji izdužuje noge!

Magično proleće za znakove horoskopa! Vodolija, Blizanci i Vaga...
Devica i Bik u najboljem položaju

Ova dva horoskopska znaka će od Marsa dobiti najviše energije, te su najpovoljnije okolnosti na njihovoj strani.

Prednost Device i Bika jeste što će primećivati prilike i kretati u akciju na profesionalnom ili privatnom planu. Ispravno tempiranje poteza i agresivni koraci brzo će im doneti rezultate.
 

Zogan masaža briše bore za samo 5 minuta! (VIDEO)Osim njih, dobro će se osećati i Ribe i Škorpije jer će u njihovim preterano emotivnim svetovima zavladati red i jasnoća.

Sa druge strane, u lošijem položaju mogli bi se naći Vaga, Ovan i Rak jer ih čeka veći pritisak s kojim će se teško nositi.

Za Jarca, u čijem se znaku odvija ovaj Marsov tranzit, važi slična ocena kao za Bikove i Device, uz upozorenje da će biti pojačano skloni rasipanju energije, povredama i tvrdoglavosti.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tportal.hr


>