Style

Ljubav & Sex

Počeo je retrogradni Merkur koji će trajati do 9. marta! Preživite ga ovako!

Tronedeljni ciklus će imati tu moć da poništi sav naš napredak i utiče na našu dušu. Počeo je retrogradni Merkur koji će trajati do 9. marta! Preživite ga ovako!

Počeo je retrogradni Merkur koji će trajati do 9. marta! Preživite ga ovako! Screenshoot/YoutubeMorate prihvatiti da dolaze trenuci kada neće sve ići po planu, kada će vam možda baš u ovom periodu ispasti telefon i slomiti se ekran, kada ćete biti zaboravni, itd… Ali, nikada mu nemojte dozvoliti da vas do kraja obori.

1. Odvojite vreme za sebe

Dok se Merkur kreće retrogradno, nećete baš imati mnogo strpljenja za ljude koji vas previše dave. Isto ćete imati nizak prag tolerancije za sve one koji kasne i koji u „pet do 12“ otkazuju viđanje jer su „umorni“. Ako se gušite u takvoj atmosferi, onda se jednostavno povucite i malo distancirajte od svih, pa ćete samim tim i izbeći ovakve situacije.

2. Budite iskreni 100 odsto!

Da li i vi šaljete u grupu na Vacapu koju imate sa drugaricama, apsolutno sve što vam se događa u životu, pa makar to bila najobičnija glupost? Tokom retrogradnog Merkura, nećete biti sigurni da li jednostavno previše volite svoje drugarice ili ste zavisni od njih. Imajte dovoljno empatije za njihove probleme, ali pravo prijateljstvo znači da bi trebalo da budete iskreni. Kada vaša prijateljica traži potvrdu od vas, jednostavno budite najiskreniji što možete.
 

Nedeljni horoskop: Blizanac izbegava razgovor, pred Lavom značajne promene!

3. Osvežite svoj ormar

Bićete opterećeni izgledom tokom retrogradnog Merkura. Da biste izbegli zaduživanje, zašto ne biste jednostavno organizovali zamenu odeće sa nekom od svojih prijateljica?

4. Ne vezujte se za pogrešne ljude

Ako osoba koju ste upoznali nije spremna da vas u ovom trenutku voli, gubite vreme čekajući je. Tokom retrogradnog Merkura nemojte poklanjati vreme ljudima koji nisu voljni da isto učine za vas.

5. Aktivirajte se

Kada je duh nemiran, počnite da trenirate. Treniranjem ćete se najbolje suočiti sa svim toksičnim emocijama i životnim pritiscima koji se nameću tokom ovog perioda. Okruživanje sebe ljudima i aktivnostima koje izgrađuju samopoštovanje najbolja je strategija za uspeh u običnom svetu. Retrogradni Merkur nije dobar za započinjanje poslova, ali je najbolji za lične promene stoga je sada pravo vreme da se upišete u teretanu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>