Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Blizanac izbegava razgovor, pred Lavom značajne promene!

Nedeljni horoskop za period od 17. februara do 23. februara 2020. godine. Blizanac izbegava razgovor sa partnerom, pred Lavom značajne promene, a Vage bi trebalo da uspore tempo! Pogledajte šta vas očekuje u narednoj nedelji.

Nedeljni horoskop: Blizanac izbegava razgovor, pred Lavom značajne promene! Svet Plus
OVAN (21.3 - 20.4)

Posao Imate dovoljno vremena da obavite sve zadatke, ali u svemu kasnite jer niste dovoljno skoncentrisani. Mislima ste daleko zato što unapred planirate aktivnosti na čiju ćete realizaciju još čekati. U jednom jeste u pravu, a to je da je neophodan precizan i praktičan plan, ali to ne podrazumeva gubljenje dragocenog vremena u preteranom razmišljanju.

Ljubav Voljena osoba je promenljivog raspoloženja, imate utisak da vas previše pritiska. Ako se, ovih dana, upustite u ozbiljne razgovore, može da vam se desi da u afektu izgovorite i nešto što ste planirali da prećutite. Za vaša nezadovoljstva trenutno nema leka, budite strpljivi.

Zdravlje Malaksalost.


BIK (21.4 - 21.5)

Posao Period je obeležen rešavanjem zakulisnih radnji u kojima su učestvovale osobe koje ste smatrali svojim prijateljima. Iako ćete pretrpeti određena razočaranja, bićete zadovoljni, pa okolini možete delovati previše arogantno. Da biste izbegli eventualne nesporazume, tokom ove nedelje izbegavajte uplitanje u probleme koji nemaju veze sa vama.

Ljubav Ako zanemarite sitne probleme koji kvare raspoloženje, shvatićete da za druženje i isceljujuće razgovore nije neophodno da vam sve bude potaman. S druge strane, pod tenzijom ste zbog pritiska voljene osobe koja je, ovih dana, promenljivog raspoloženja i za vaš ukus previše tajanstvena.

Zdravlje Čuvajte pluća.


BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Posao Neke okolnosti vas primoravaju da donesete odluku za koju znate da mora da se dogodi, ali koje se istovremeno i plašite. Previše ozbiljno shvatate ovaj trenutak, kao da nakon toga nema povratka na staro. To je nerealno. Vrlo brzo ćete shvatiti da ono što vam je u ovom periodu delovalo kao neizbežno, ustvari nije konačno.

Ljubav Prekidate komunikaciju s voljenom osobom jer vam je tako lakše. Izbegavanje razgovora ne vodi ka rešenju, naprotiv. Bežanje dodatno produbljuje problem i komplikuje odnose. Bez obzira na neprijatnost, preuzmite inicijativu i rešite stvari do kraja.

Zdravlje Pazite se virusa.


RAK (22.6 - 22.7)

Posao Muči vas nestrpljenje, sve biste sad i odmah. Dok se tako bespotrebno trošite i nervirate, vreme prolazi, a ništa ne postižete. Potisnuta tenzija i iščekivanje prete da eskaliraju u vidu impulsivne reakcije kojom biste upropastili sve što ste do sada izgradili. Kontrolišite promenljivost raspoloženja kako biste izbegli moguće komplikacije.

Ljubav Čini se da ranije nešto nije bilo po vašoj volji, a kada su stvari krenule kako želite, izgubili ste interes. Voljenoj osobi nije jasno vaše ponašanje, ne zna kako da vam ugodi. Budite fer, jasno recite šta je to što hoćete i istovremeno uvažite potrebe druge strane.

Zdravlje Nesanica.
 

10 životnih principa svakog znaka horoskopa! Priznajete li da je ovo istina?

LAV (23.7 - 22.8)

Posao Posao se gomila, a vi se u tome sve slabije snalazite. Iako napredujete na mestu gde se nalazite, to nije dovoljno da bi vas motivisalo da se još više potrudite. Sve ono što vam se sada dešava nije slučajnost. Iz nekog razloga važno je, jer će vam biti potrebno u budućnosti. Budite prema svima ljubazni jer ne znate za šta će vam neko zatrebati.

Ljubav Pred vama su značajne promene. Voljena osoba je raspoložena za ono što dolazi, a vi to kao da ne uviđate. Malo pažnje i strpljenja mogu osvežiti vezu koja je upala u kolotečinu. Kratak odmor i zajedničko putovanje osvežiće vezu i podsetiće vas da ste, na prvom mestu, jedno drugom prijatelji.

Zdravlje Gastritis.


DEVICA (23.8 - 22.9)

Posao Očekujete brzu realizaciju, ali stvari se komplikuju. Dok čekate da se nešto pokrene, gubite dragoceno vreme pa vam izmiču prilike koje su sigurnije, a možda i isplativije od onih koje ste zamislili. Otvara vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti, ali budite oprezni - sve što ovih dana pokušate, vratiće vas na početak.

Ljubav Nezadovoljstvo na ljubavnom planu preti da postane razlog ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Ne budite prestrogi, jer oboje ste krivi. Uzrok svega leži u tome što prećutkivanjem propuštate priliku da iskrenim razgovorom razjasnite nedoumice koje vas muče.

Zdravlje Čuvajte leđa.


VAGA (23.9 - 22.10)

Posao Vreme je da usporite tempo. Moguća je ponuda za partnerstvo sa osobom koja vam u život dolazi kao neko ko želi da vas nečemu nauči. Ideja vam zvuči sumnjivo, jer je sve suviše dobro da bi bilo stvarno. Bez obzira na to što osoba koja vam se nameće nema loše namere, njen plan nije dovoljno jak da biste se vi nekritički upustili u avanturu.

Ljubav U partnerskim odnosima vlada zatišje. Voljena osoba deluje sebično i nestrpljivo. Vaša romantičnost ovih dana trpi udarce, jer vas okolnosti teraju da situaciju sagledate na realan način. Ne gubite nadu, teškoće u ovom periodu su kratkotrajne i prolazne.

Zdravlje Proverite krvni pritisak.


ŠKORPIJA (23.10 - 22.11)

Posao Nedelja počinje velikom tenzijom i naglom promenom situacije na svim poljima. S jedne strane imate vama nadređene ljude, a s druge one koji su, po hijerarhiji, ispod vas i očekuju vaš potez. Ne postoji način da osmislite rešenje kojim bi svi akteri bili zadovoljni. Bespotrebnim kolebanjem gubite energiju, jer šta god da izaberete, neko će se ljutiti.

Ljubav Kao i u poslu, tako i u ljubavi, muči vas nestrpljenje. Jednostavno, vi više ne možete da čekate. Srećna vest je da nećete još dugo trpeti, promene stižu u bliskoj budućnosti, ali mogu da budu neprijatne. Ostanite smireni i ne donosite prerane zaključke, jer mogu biti potpuno pogrešni.

Zdravlje Bolovi u grlu.
 

Zima/Proleće: Modeli i boje koje možete da nosite u svim kombinacijama!

STRELAC (23.11 - 21.12)

Posao Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni da odložite većinu aktivnosti. Precenili ste svoje mogućnosti, pa hteli vi to ili ne, bićete prinuđeni da deo odgovornosti prepustite bliskim saradnicima. Iskoristite ove dane za kratak odmor kako biste temeljno osmislili na koji način je najbolje da se ubuduće organizujete.

Ljubav Neki kompromisi koje ste napravili u prošlosti dolaze na ponovno razmatranje jer vam se čini da previše trpite. Zbunjuje vas voljena osoba, čini vam se kao da je to neko koga uopšte ne poznajete. Pozitivan pomak u vašim odnosima uzrokovan je sasvim novim vibracijama koje vam nebo šalje.

Zdravlje Prehlada.


JARAC (22.12 - 20.1)

Posao Možete da računate na podršku prijatelja, jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje važnog ugovora koji vam najavljuje da vaša karijera kreće u novom pravcu. Uporedo s tim muče vas loši postupci određenih saradnika, pa iako slavite malu pobedu, istovremeno ste i uvređeni.

Ljubav Zaokupljeni ste razmatranjem nekih situacija koja su se odigrale u prošlosti. Vaša ćutljivost izaziva neraspoloženje voljene osobe. Probudite se, nije pravo vreme za iskušenja. Zbog nedostatka komunikacije mali nesporazum preti da preraste u veliki problem.

Zdravlje Bolovi u leđima.


VODOLIJA (21.1 - 19.2)

Posao Svesni ste da će se u narednom periodu mnogo toga promeniti, pa vas iščekivanje i neizvesnost iscrpljuju. Možete sebi da pomognete ako se usredsredite na ono što je sada i ovde i ne mislite na nešto što se još nije desilo. U susret vam dolaze mnogobrojne prilike i poznanstvo s mlađom osobom koja ima načina da vam profesionalno pomogne.

Ljubav Vreme je da se prilagodite voljenoj osobi. Niste raspoloženi za kompromise jer ih doživljavate kao poraz. Šta god da mislite ovih dana ne zaboravite da je vaš partner, kao i vi, osoba koja ima svoje potrebe i da joj je nekada neophodno popustiti, čak i kada nije u pravu.

Zdravlje Glavobolje.


RIBE (20.2 - 20.3)

Posao Vama je jasno šta je dobro a šta ne, pa vas nervira što kolege ne razumeju šta se u radnom okruženju dešava. Bespotrebno sami sebi kvarite raspoloženje jer se bavite ljudskim odnosima koji su nebitni za vaše poslovanje. Mogući su neočekivani izdaci, na vreme pripremite strategiju koja će vam pomoći da prevaziđete probleme.

Ljubav Kako u poslu, tako i u ljubavi, ovih dana muči vas kolebanje. Ukoliko svoju tenziju budete usmerili na partnera postoji velika šansa da kriza eskalira. Reakcija voljene osobe može biti iznenađujuće neprijatna. U svemu vam mogu pomoći bliski prijatelji, ako im se poverite.

Zdravlje Alergije.

Viber

Autor: Astrolog: Suzana Ban
Izvor: Novosti

Povezane vesti:


>