Style

Ljubav & Sex

Milano Fashion Week: Dizajner Stefan Đoković prikazaće Notturno jesen/zima!

Modno muzički spektakl! Dizajner Stefan Đoković prikazaće u okviru zvaničnog kalendara Milano Fashion Week-a kolekciju  pod nazivom "Notturno"jesen/zima 2020/21. 

Milano Fashion Week: Dizajner Stefan Đoković prikazaće Notturno jesen/zima! PromoModno muzički spektakl na listi čekanja za mesto u palati Visconti hiljade novinara, poznatih i modnih znalaca za reviju našeg dizajnera Stefana Đokovića.

Poslednja nedelja Februara u Milanu rezervisana je za jednu od najvećih modnih smotru u  svetu. 

Dizajner Stefan Đoković prikazaće u okviru zvaničnog kalendara Milano Fashion Week-a kolekciju  pod nazivom "Notturno"jesen/zima 2020/21.  Nakon velikog uspeha na Dubai Fashion Week-u srpskom kreator stigao je poziv da svoj rad predstavi u prestonici dizajna Milanu. 

Kolekcija je inspirisana Šopenovim nokturnima (noćna muzika) kao i samim bojama noći. Paleta boja kreće od ponoći simbolično crnom ka kraljevsko plavoj, srebrnoj, lavandim prljavo roze i kristalnoj vencanici koja je prikaz svitanja. Materijali su izuzetno kvalitetni i zahtevni, krojevi i vezovi dramatični u skladu sa ambijentom, i samom muzikom koja je Stefanova nepresušna inspiracija.U prvom redu pored  članova diplomatskog kora naćiće se direktor Arab Fashion week-a, direktor prodaje Tom Ford-a, Balenciaga-e I Briona, kao i brojne  poznate ličnosti iz kulturnog i javnog života Italije i Evrope. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>