Region

Svet

Stoja Novaković zdravstveno loše zbog rigorozne dijete!

Pevačica Stoja Novaković nedavno je kolabirala, zbog čega je završila i u Urgentnom centru. Njen suprug je odmah reagovao. Zdravstveno je loše zbog rigorozne dijete koje se pridržavala!

Stoja Novaković zdravstveno loše zbog rigorozne dijete! Screenshoot/InstagramPevačica Stoja Novaković nedavno je kolabirala, zbog čega je završila i u Urgentnom centru. Naime, ona je vodila rigoroznu dijetu, koja ju je skupo koštala, a kada se njeno zdravstveno stanje naglo pogoršalo morala je da potraži pomoć lekara.

"Stoja je kao i većina nas tokom ovih zimskih praznika dala malo više oduška, pa je nabacila koji kilogram viška. Ona je zapela da mora da smrša iako se ne vidi da se nešto preterano ugojila. Izbacila je sve što ne sme da jede. Ali, to njenom organizmu baš i ne prija. Zavrtelo joj se u glavi, pala je čak, ali kad se Igor prepao ona je govorila da prolazi i da joj nije ništa. On se baš uplašio i nije hteo da čuje za njene izgovore." - rekao je izvor blizak pevačici.

Izvor je dodao da je Stojin suprug sve vreme bio uz nju, te da je bio besan zbog njenog izgladnjavanja, a ona mu je nakon posete Urgentnom obećala da više neće voditi takve dijete.

 

"Bez razmišljanja se obukao i naterao je da krenu kod lekara. Na putu do bolnice Stoji je bilo muka, što je Igora još više prepalo. U Urgentnom centru su je odmah primili i uradili joj detaljne analize. Na kraju se ispostavilo da je kolabirala od gladi jer je dijeta bila šok za organizam. Igor je poludeo i odmah joj je rekao: 'Neću više da te vidim da držiš dijetu!' On je stvarno mnogo voli i mnogo brine za nju i ne shvata što se glupira sa gladovanjem kad nju narod voli zbog hitova i harizme, takvu kakva jeste, opušten i prirodna." - zaključio je izvor.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>