Style

Ljubav

Zima/Proleće: Modeli i boje koje možete da nosite u svim kombinacijama!

Modni saveti za prelaz Zima/Proleće! Modeli i boje koje možete da nosite u svim kombinacijama! Neku garderobu zaista ne treba da sklanjate iz ormana sve dok dobro ne otopli, možda čak do sredine proleća.

Zima/Proleće: Modeli i boje koje možete da nosite u svim kombinacijama! Screenshoot/Instagram



Ako i vi želite da budete skladno odeveni a da ne trošite svakog jutra mnog vremena na smišljanje novih kombinacija, evo saveta kako da zimske odevne predmete prilagodite prelaznoj sezoni.

Neku garderobu zaista ne treba da sklanjate iz ormana sve dok dobro ne otopli, možda čak do sredine proleća. 

Za početak, ostavite sve varijante koje kombinuju braon i crnu boju, naročito ako je reč o "kamel" ili "konjak" nijansama. 

 

Crna je, naravno, neprolazna pa smo je tokom zime 2020. godine videli ne samo na cipelama, čizmama i tašnama, već i na vrlo aktuelnim pantalonama i sakoima od prave ili veštačke kože.

Ako imate predimenzionirani sako u karo desenu i bojama braon-crno, ne treba vam druga jakna za proleće!
 

Super modna kombinacija! Obuća i pantalone!



 

Vunena haljina je za mnoge bila iznenađenje sezone.

Reklo bi se da njeno vreme tek dolazi, a mana joj je što ističe maksimalno žensku figuru. Ako ste savršeno građene, uska vunena haljina je stvorena za vas.

Ako imate tu i tamo neki detalj na figuri koji biste voleli da prikrijete, odlučite se za komplet od tanke trikotaže sa širim i dužim gornjim delom.

Stilizacija tankim kaiševima je super moderna, a vi ćete moći da namestite pleteni gornji deo kako vama najviše odgovara.
 

Smeli modni detalji: Monika Beluči kao rokenrol princeza!



 

Bela košulja će i u 2020. godini biti nepobediva.

Odlučite se za onu koja je par brojeva veća, a zimski džemper zamenite širokim, pletenim prslukom i - spremni ste za malo toplije dane!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Lepa&Srećna.

Povezane vesti:


>