Region

Svet

Ceca Ražnatović kupila pesmu koju je prva otpevala učesnica Zadruge! (VIDEO)

Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa su istaknuti autori domaće muzike. Sarađivali su sa mnogim našim poznatim muzičarima, a mnoge pesme koje su oni radili otpevane su čak dva puta i bile izdavane. Ceca Ražnatović kupila pesmu koju je prva otpevala učesnica Zadruge!

Ceca Ražnatović kupila pesmu koju je prva otpevala učesnica Zadruge! (VIDEO) Screenshoot/InstagramPesma ''Ljubav fatalna'' iz 1995 gdine koju svi znamo u izvedbi Svetlane Cece Ražnatović prvo je bila pesma Zorice Marković. Naime, folkerka ju je snimila ju je 1988 i pesma se zvala ''Života mi mog''. Sedam godina kasnije Marina i Futa su je dali Ceci.

 

Evo i verzije Zorice Marković:

 

Pevačica Dajana Tripunović 1993 snimila je pesmu ''Otpala ti ruka'', a samo godinu dana kasnije Marina i Futa su istu, identičnu pesmu prodali Violeti Viki Miljković. Dajana je bila ljuta, ali se kasnije pomirila sa sudbinom.

 

Verzija Viki Miljković:

 

Istu stvar Dajana Tripunović je doživela sa pesmom ''Vazduh koji dišem'' koju je snimila 1993 godine. Marina i Futa su je veće sledeće godine prodali Ceci Ražnatović i ona ju je uvrstila na album ''Ja još spavam u tvojoj majici'' i postala je veliki hit. 

I poznata Cecina verzija:

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>