Ljubav

Style

Dan ljubavi - ljubavne veze nekad i sad! Šta se to promenilo?

Dan ljubavi - ljubavne veze nekad i sad! Šta se to promenilo? Promenilo se mnogo toga. Ovo su promene koje su zadesile ljubavne veze...

Dan ljubavi - ljubavne veze nekad i sad! Šta se to promenilo? Svet Plus



Kako je veza izgledala nekada? Dugo smo šetali kraj reke, držali se za ruke, a s vremena na vreme pao je i poneki poljubac. Jedva smo čekali da telefon zazvoni i da čujemo taj dragi glas.

Šta se promenilo? Promenilo se mnogo toga. Ovo su promene koje su zadesile ljubavne veze.


Definicija odnosa

Ranije nismo morali da pitamo jesmo li mi u vezi ili ne. Sve je bilo jasno. Čim padne prvi poljubac, to je znak da smo u vezi. Danas su stvari bitno drugačije. Popularne su šeme, kombinacije, varijante. To je sve slično samo se drugačije zove.

Vrlo često ne znamo na čemu smo. U većini slučajeva osećamo kao da nismo u vezi, a nismo ni u pravoj šemi. Ko će razumeti današnje veze…

Način udvaranja

Danas se brzo živi. Nema dugih šetnji koje traju mesec ili nekoliko meseci, pa onda seks. Često do seksa dođe i na prvom sastanku.

Udvaranje kraće traje i često se odigrava na internetu. Niko nije spreman da se previše i predugo trudi. Većina kao da razmišlja „ako ti nećeš, ima ko hoće“. Romantično, zar ne?

Plaćanje 

Ranije se smatralo da muškarac treba da plati piće. Danas se to ne podrazumeva. Može se desiti da podele račun, ili da čak žena plaća.
 
 

Partnerski odnosi: Kako nisko samopoštovanje uništava vezu!

 

Dan zaljubljenih: Strelac, Blizanac, Vodolija!




Romantika

Nije više u modi.

Način komunikacije

Uglavnom se ljudi dopisuju. Tokom dopisivanja može doći i do nesuglasica, naše poruke mogu biti i pogrešno protumačene. Nije redak slučaj da dopisivanje zameni viđanje. Postajemo li asocijalna bića?

Internet

Sada možemo da uhodimo partnera i da saznamo ono što bez interneta nismo mogli. To ima i svojih mana. Postajemo paranoični i ljubomorni često i bez razloga.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Krstarica

Povezane vesti:


>