Region

Svet

Ana Nikolić: U novoj godini želim bebu bez muža

Pevačica Ana Nikolić obeležila je 2010. godinu uspehom koji je doživela sa novim albumom "Mafija kafe", raskidom ljubavne veze sa biznismenom Daliborom Matićem., kao i vožnom u pijanom stanju, zbog koje je morala da prenoći u policijskoj stanici.

Ana Nikolić: U novoj godini želim bebu bez muža



Ana otkriva da u 2011. godini priželjkuje muškarca za koga će se udati nakon tri dana zabavljanja.

"Iza sebe imam nekoliko ozbiljnih veza, od kojih je jedna trajala skoro četiri godine. Nepopravljivo sam romantična i u svom tom sanjarenju naivna, a to me uvek košta".

"Posle svake veze uvek kažem da sam naučila nešto i da se greške nikada više neće ponoviti, pa onda demantujem samu sebe. Mislim da nikada neću umeti da kalkulišem u ljubavi. Nadam se da ću moći da naiđem na pravog muškarca koji će tu naivnost posmatrati kao retku vrlinu današnjice, a ne kao poligon za ostvarivanje svojih kompleksa. Sa takvim bih u brak i posle tri dana zabavljanja“, otkrila je Ana u intevjuu i dodaje da želi da se ostvari u ulozi majke.

"Ne mogu da kažem da mi se skroz probudio materinski instinkt. Dok uživam u igri sa svojim 13- mesečnim sestrićem Matijom, primetila sam da mi vreme provedeno sa njim deluje kao neka terapija, izgleda da ipak ima tu nečega. Možda sam spremna za bebu, ali ne i za brak.“

 Ana će 2010. godinu pamtiti po velikom uspehu njenog novog albuma: "Definitivno po albumu koji je obeležio ovu godinu, a bogami i čitavu moju karijeru. Proglašena sam za pevačicu godine, "Mafija kafe" za album godine, dok je pesma "Mišo moj" proglašena za hit godine.

"Inače, volela bih da zaboravim nekoliko emotivnih grešaka koje sam napravila i provedenu noć u pritvoru zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Mada, sad na tu noć gledam samo kao na lekciju više.“

Na pitanje koliko joj prija popularnost i da li se nekada kaje što je uplovila u muzičke vode, Ana kaže: „Posle ponekog ružnog teksta se zapitam: ’Šta ti je Ana sve ovo trebalo?

’ Međutim, već prvi sledeći susret sa publikom i uživanje u njenoj energiji pokaže mi i dokaže da nisam pogrešila. Često smo imali priliku da čujemo kako te pojedini političari i muzičari svrstavaju u grupu najseksepilnijih žena. A ko je za nju najseksepilniji muškarac sa našoj sceni?

"Muzičari i političari nisu po mom ukusu, pa ih neću komentarisati. Pre sam za biznismene i tajkune! Mada kod nas nema tajkuna, već samo lažnih tajfuna, kako volim da te kobajagi moćnike nazovem u šali“. Koja pesma je najbolje opisuje? „ Jaoj, pa svaka pomalo. Ja sam i zla barbika i mafija, i svačiju ljubav mogu da pretvorim u horor, i nisam za triput. Svaka je moja, majke mi.

Pored želja o sreći, zdravlju, novcu, šta je to što bi ona sebi poželela u 2011. godini? „Sve druge želje su manje-više dostupne i ostvarive. Eventualno ću da poželim jednog princa, bez konja, pošto se do sada dešavalo da konj dođe do mene, a princ se negde usput zagubi“. 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>