Style

Ljubav & Sex

Dan zaljubljenih: Strelac, Blizanac, Vodolija!

Dan zaljubljenih: Strelac, Blizanac, Vodolija! Sudeći prema astro prognozama, odnosno najavljenim dešavanjima na nebu, ovim horoskopskim znacima se smeši prava seksualna avantura koju će pamtiti celog života.

Dan zaljubljenih: Strelac, Blizanac, Vodolija! Svet PlusStrelac
Slobodoumni Strelci obožavaju opuštene dejtove a nisu im strane i seksualne avanture, bez obzira kada i gde će se dogoditi. Na Dan zaljubljenih će uživati u strastvenom odnosu sa osobom koju su tek upoznali.

Kada se strasti razbuktaju i razmenjivanje nežnosti probudi u njima želju za intimnošću, spremni su da se upuste u seks zabavu na jedno veče.

Kao pravi avanturisti, koji su pritom skroz nezavisni, Strelčevi stalno imaju potrebu da isprobavaju nove stvari – od upoznavanja novih ljudi do eksperimentisanja u različitim vrstama seksa.

Oni će ovaj 14. februar povesti na sebi svojstven način, odnosno u vezi bez obaveza.


Blizanci
Pripadnici ovog znaka često imaju malo poteškoća da donesu odluku, što je objašnjivo jer ima ovaj znak simbolišu dva odvojena čoveka.

Dok je ovaj vazdušni znak poznat po svojoj razigranosti i beskrajnoj energiji, kada je reč o njihovim emocijama, Blizanci mogu biti neodlučni.

U slučaju da se osećaju iscrpljeno i umorno odložiće dogovor za Dan zaljubljenih, te će radije uživati u zabavnom susretu sa partnerom i tako eliminisati stres.

Kada prođe početna zaljubljenost, moraće da definišu svoj status sa partnerom – da li je reč o emotivnoj vezi ili neobaveznim susretima koji se zasnivaju na seksu.
 

Četrdeseta godina je najteža za čoveka: Početak ili uništenje!

Vodolije
Širom sveta se od korona virusa umire, a on se šali: Ruski taksista dočekuje putnike sa gas maskom. Rođeni u znaku Vodolije neće ni znati da je 14. februara Dan zaljubljenih, sve dok ih neko ne podseti.

Iako njihov a druga polovina izaziva leptiriće u njihovom stomaku i seksualno ih privlači, Vodolije je neće impresionirati cvećem i čokoladom.

Kao veoma zabavan i kreativan znak, oni ne vole da rade uobičajene stvari i privlači ih neizvesnost, posebno što ne znaju gde će ih noć odvesti…

Sve opcije sa Vodolijom su otvorene, pre svega jer uživaju u uzbuđenjima i deljenju strasti sa osobom koja im se dopada, bez obzira koji je dan.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf


>