Style

Ljubav

Dan zaljubljenih: Evo šta horoskopski znakovi misle o njemu!

Dan Zaljubljenih! Neki ga ne podnose, a neki obožavaju. Prema astrološkinji Lisi Stardust, četiri znaka nikako ne mogu podneti Dan zaljubljenih, a tri ga obožavaju. Evo šta horoskopski znakovi misle o njemu!

Dan zaljubljenih: Evo šta horoskopski znakovi misle o njemu! Svet PlusAko Dan zaljubljenih nije vaš dan i obrnuto, možda biste za to mogli da krivite zvezde. Prema astrološkinji Lisi Stardust, četiri znaka nikako ne mogu podneti Dan zaljubljenih, a tri ga obožavaju.


Ovi znakovi nikako ne podnose Dan zaljubljenih:

Jarac

Iako su romantični i puno ulažu u svoj odnos, oni će više ceniti sitnice nego preterivanje i skupe darove. S njima je najbolje da preskočite rezervaciju za restoran i odlučite se za nešto smislenije i privatnije.

Vodolija

Dan zaljubljenih protivi se svemu onome što Vodolije vole, a to su smislene i istinske interakcije dvoje ljudi. Oni ne vole da dobijaju slatkiše i medvediće. Radije im darujte knjigu o temi za koju su naveli da ih zanima. Ako želite da budete s njima, naučite njihov ljubavni jezik.

Ovan

Ovnovi znaju da su broj jedan i da im ne treba 'parada' da bi to osetili. Radije bi proveli sjajno veče u malom pabu nego na romantičnoj večeri. Ako ste u vezi s Ovnom, nemojte ga preplaviti s ljubavlju u javnosti. To će samo stvoriti napetost.


Strelac

Vrlo su jasni u pogledu svojih osećanja i zbog toga ne vole Dan zaljubljenih. Svojim partnerima stalno daju do znanja kako se osećaju s njima, ali i da ne vole romantiku. Stoga, ne trošite novac na skupe ruže. Isto tako, nemojte očekivati neki romantični gest za Dan zaljubljenih, jer ćete to verovatnije dobiti slučajno, nekog najnormalnijeg utorak.
 

Brak i bračne tajne koje treba da ostanu u četiri zida!

S druge strane, ovi znakovi Zodijaka provešće odličan Dan zaljubljenih:


Bik

Na Dan zaljubljenih, mesec će kliziti kroz njihov sektor odnosa i braka, što znači da će se mnogi Bikovi približiti svom partneru ili pronaći ljubav. Budući da su oni najveći hedonisti u Zodijaku, mogu Dan zaljubljenih učini najstrašnijim i najromantičnijim danom. Tačnije, spremni su napraviti svašta kako bi se njihov partner osećao voljenim.


Rak

Rak nije uvek najjasniji znak, pogotovo kada se radi o ljubavnim osećajima. Ali, oni će se za Dan zaljubljenih osećati jako nadahnuto i motivisano. Tog dana će biti ispunjeni dubokim strastvenim raspoloženjem, piše Bustle.

Lav

Lav je jedan od najekspresivnijih znakova Zodijaka, pa ne čudi da ih privlači praznik koji podstiče njihovo izražavanje i pruža im priliku da budu u centru pažnje. Najverovatnije će kupiti najvećeg medvedića na polici ili uživati u najčudnijem gestu.

Planete će omogućiti Lavu još veće nadahnuće za Dan zaljubljenih nego inače. Mars, planeta strasti i seksa, ove godine zagrevaće njihovu romantiku na Dan zaljubljenih. Ipak, ako izlazite s Lavom, pripremite se za puno iznenađenja i budite spremni na igru kako biste ih impresionirali.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/24sata.hr

Povezane vesti:


>