Style

Ljubav

Ovan, Lav, Jarac, Vodolija i Devica su najnepristojniji znakovi horoskopa!

Zbog njihovih osnovnih glavnih osobina ličnosti, pet horoskopskih znakova važe za najnepristojnije. Ovan, Lav, Jarac, Vodolija i Devica su najnepristojniji znakovi horoskopa!

Ovan, Lav, Jarac, Vodolija i Devica su najnepristojniji znakovi horoskopa! Svet PlusOvan
Ovnovi su previše nestrpljivi i impulsivni da bi bili i pristojni. Često tako i kažu nešto pre nego uopšte promisle ili jer se ne mogu suzdržati, zato što nemaju dovoljno samokontrole – a to je glavni razlog zašto deluju nepromišljeni ili čak nepristojni. Kao i Jarac, i Ovan ima „puno posla“ i ne može čekati da se neko odluči šta mu od njega treba – njemu trebaju ljudi koji deluju, a ne koji misle, jer takve ni ne shvata.

Lav
Lavu se mnogo toga u životu događa pa mora odabrati čime će se baviti i šta su mu prioriteti – a uljudnost nije na vrhu tog spiska. Zbog previše obaveza Lavovi ne mogu dopustiti da gube vreme, pa moraju „dozirati“ koliko će energije u šta uložiti – jer ako se raštrka na više polja umesto usmeri na jedno, neće napraviti ništa.

Jarac
Jarac nije nepristojan, već ambiciozan, usmeren i fokusiran, a često se toliko zaokupi poslom i karijerom, da o pristojnosti ni ne stigne misliti. Manjak vremena je pravi razlog što vam Jarac neće pridržati vrata ili poslati dugu i osećajnu poruku, ali znajte da su mu namere dobre i da je uvek tu kad vam treba pomoć.
 

Glumica Gorica Popović podržala protest - Borba za Džekija!

Vodolija
Vodolija ponekad može izgledati zamišljeno i distancirano, a ako može birati, radije neće sudelovati u nečijoj tuđoj drami i problemu. Ovaj znak može biti krajnje nepredvidljiv, a ako nečim ne želi da se bavi, to će ponekad pokazati i na malo grub način. Vodolije stalno smišljaju kako da rešen eke probleme, pa ponekad jednostavno nemaju energije da brinu i o tome jesu li u nekoj situaciji „dovoljno pristojni“ ili ne.

Devica
Devicene razmišljaju previše o uljudnosti i lepom ponašanju, a po prirodi su nagle, što se ponekad tumači kao nepristojnost. One ne žele nikoga povrediti, ali se mogu „zaplesti“ u vlastita obećanja, da na kraju ni same ne znaju šta su kome obećale. Ponekad zbog svog perfekcionizma žele sve obaviti što pre, što može izgledati kao da ne mare previše. Ipak, ako im se na nešto pristojno ukaže, Device će dati sve od sebe da to i poprave.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Novosti.rs

Povezane vesti:


>