Region

Svet

Sloba Radanović i Jelena započeli zajednički život!

Podigli vezu na viši nivo! Sloba Radanović i Jelena Đuričanin načinili su važan korak u svojoj vezi i započeli zajednički život. Pevač ne štedi za njegovu izabranicu i njeno dete.

Sloba Radanović i Jelena započeli zajednički život! Screenshoot/InstagramSloba Radanović i Jelena Đuričanin načinili su važan korak u svojoj vezi i otpočeli zajednički život.

Mediji su mesecima spekulisali da su zajedno, dok su njih dvoje to oštro poricali, da bi naposletku obelodanili svoju ljubav, uz isticanje da su ranije bili samo prijatelji, te da nikada ništa nisu zapravo ni slagali.

Đuričaninova se navodno sa detetom preselila u Radanovićev stan i zasad funkcionišu savršeno. Ona ga čeka na aerodromu kada se vraća umoran sa tezgi i vozi ga kući. Prema rečima prijatelja, pevač ne štedi kako bi se njegova izabranica i njeno dete osećali voljenim i zaštićenim.

Podsetimo, pevačeva majka je aminovala ovu ljubav, naročito nakon kraha braka sa Kijom Kockar, kao i turbulentne veze sa Lunom Đogani, te je to Slobi dalo vetar u leđa da se skrasi pored Jelene.
 

Serija Južni vetar, četvrta epizoda na RTS-u! (VIDEO) 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>