Zdravlje

Ljubav & Sex

Čuveni ruski specijalista savetuje kako da obnovite imunitet za 15 sekundi!

Jednostavan metod! Čuveni ruski specijalista savetuje kako da obnovite imunitet za 15 sekundi! Ako vas je već uhvatio grip, to je razlog više da odlučno ojačate svoj imunitet.

Čuveni ruski specijalista savetuje kako da obnovite imunitet za 15 sekundi! Screenshoot/Youtube
Čuveni moskovski specijalista za kineziterapiju, preporučuje jednostavan metod.

Profesor doktor Sergej Bubnovskij, čuveni moskovski specijalista za kineziterapiju, preporučuje jednostavan metod za jačanje imuniteta:

Svako veče, kad se vratite kući posle napornog radnog dana, sipajte u kadu ili lavor 10-15 centimetara potpuno hladne, ledene vode.

Nikako ne dodajte toplu vodu! Zatim uđite bosi u kadu i tapkajte stopalima po ledenoj vodi samo 10-15 sekundi! Možete i da zaplešete uz neku veselu muziku.
 

Zdrava hrana koju nikako ne treba konzumirati kada ste bolesni!

Šakira ovako zateže stomak! Kućni trening za trbušne mišiće i struk!


Nakon toga izađite iz kade i obrišite noge grubim frotirskim peškirom i obujte vunene čarape. Tako radite svako veče i znatno ćete ojačati svoj imunitet.

Ako vas je već uhvatio grip, to je razlog više da odlučno ojačate svoj imunitet. U tom slučaju tapkajte bosim nogama po ledenoj vodi na svaka 4 sata.

Ne bojte se da ćete pogoršati svoje stanje, naprotiv, ovakvim kaljenjem organizma ojačaćete svoj imunitet, uverava dr Sergej.


Ostale teme vezane za zdravlje, možete pronaći OVDE

A evo šta treba da učinite ako imate bolove u vratu:

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Balkan Press

Povezane vesti:


>