Zadruga

Parovi

Dve nove zadrugarke se bore za opstanak u rijalitiju Zadruga 3!

Nakon što su zadrugari izabrali da Aleksandra Nikolić bude prva nominovana zadrugarka, voditelj Ognjen Amidžić saopštio je i ko od stanara Bele kuće ima najmanju podršku publike. Dve nove zadrugarke se bore za opstanak u rijalitiju Zadruga 3!

Dve nove zadrugarke se bore za opstanak u rijalitiju Zadruga 3! Screenshoot/YoutubeOgnjen Amidžić je kao potencijalne nominovane podigao Mirka Gavrića, Barbaru Pajović, Mionu Jovanović i Ivanu Šopić, a izgleda da je novo pravilo po izboru publike da se novi zadrugari veoma kratko zadržavaju u Beloj kući, pa će tako biti i ovoga puta. 

U duel idu Aleksandra Nikolić i Barbara Pajović, a koja će ostati u rijalitiju da se bori za glavnu nagradu ostaje nam da saznamo u nedelju.

U toku večeri je usledio totalni haos kada je Aleksandra Nikolić priznala Dragani da se njen suprug Siniša Dragutinović dopisivao sa njom dok je bila u braku sa njim.

Tara mi je rekla da se dopisuješ sa mojim suprugom... - počela je Dragana.

Ja znam tvog kuma, on je moj prijatelj pa sam tako upoznala i tvog bivšeg supruga. On mi je slao poruke da idemo na ručak, ja sam mu odgovarala iz kurtoazije - rekla je Aleksandra.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>