Style

Ljubav

Šta vam donosi snežni supermesec? Pun mesec 9. februara!

Šta vam donosi snežni supermesec? Pun mesec 9. februara! Ovo poetično ime - Snežni Mesec - nadenuli su mu severnoamerički Indijanci jer dolazi u vreme kada obično padaju jaki februarski snegovi.

Šta vam donosi snežni supermesec? Pun mesec 9. februara! Svet Plus



Ovoga puta nama ne donosi padavine, ali astrolozi kažu da će uticati na svaki znak horoskopa.

Ovan
Pun Mesec u Lavu je uvek dobar znak za sklapanje prijateljstava, a budući da je vaš znak ugostio i planetu ljubavi Veneru, pravi je trenutak da se to prijateljstvo pretvori u ljubav!

Bik
Čitav februar će za vas biti mesec neočekivanih šansi, a za vikend očekujte posebno iznenađenje. Slobodno sastavite spisak želja, a dodajte i ljubavnu na listu.

Blizanci
Pod svetlošću Meseca, i vaši će kvaliteti konačno doći do izražaja. Osećate priliv vere u sebe i moguć je i novčani dobitak ali budite oprezni s promenama.

Rak
Slobodno krenite u revolucionarne promene. Za vas je ovo vreme susreta, preokreta, novih poslovnih šansi, pa i ljubavnih prilika. Budite otvoreni, promenite navike, bićete iznenađeni nagradama.

Lav
Vama baš neće prijati boravak punog Meseca u vašem znaku. Zatiče vas oslabljenog, treba vam pomoć, potražite bliske ljude i izjadajte im se.

Devica
Bićete oduševljeni šansama koje se ukazuju. Puni ste inspiracije, kreativnosti, novih ideja. Sve što budete uložili u svoje nove projekte, planove i promenu životnog stila višestruko će vam se isplatiti.
 

Analiza arhive zločina! Najopasniji znakovi zodijaka!





Vaga
Vikend ispunite prijatnim druženjem i razgovorima sa bliskim ljudima, prijateljima, porodicom, osobama koji su nekada činili važan deo vašeg života. Ovi dani su za bliskost i nežnost s poznatima, niste raspoloženi za nova otvaranja.

Škorpija
Iznenađenja neće manjkati ovog vikenda, a kako su vam poslednji meseci bili pomalo jednolični, to će biti savršena promena. Oslobodite se posla koliko god možete.

Strelac
Slobodno se bacite u ljubavne skitnje, vuče vas avantura, a to je ono predstavlja suštinu vašeg emocionalnog bića - novina i promena - moguća i sa vašom srodnom dušom koja će vas pratiti gde god da krenete.

Jarac
Snažni i dominantni, ostavljaćete utisak gde god da krenete. Dozvolićete sebi čak i malo ekscentričnosti, ali ništa za čim biste kasnije zažalili.

Vodolija
Konačno otpuštate sve strahove i stege, pun Mesec će otvoriti širom vašu kuću partnerstva. Ako tražite srodnu dušu, lavovski aspekt na nebu će vam pomoći da se snađete u novom, većem društvu.

Ribe
Spremni ste za luksuzni provod, ali bićete zadovoljni i naizgled skromnim ali duhovno okrepljujućim umetničkim doživljajima. Pazite se većih troškova.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lepa i srećna

Povezane vesti:


>