Ostalo

Smeno

Analiza arhive zločina! Najopasniji znakovi zodijaka!

Analizom ukupne arhive zločina, FBI je došao do rezultata i utvrdio koji su najopasniji znakovi zodijaka. Najveći broj zločinaca rođen je u određenom periodu godine...

Analiza arhive zločina! Najopasniji znakovi zodijaka! Svet PlusAnalizom ukupne arhive zločina, FBI je došao do rezultata da je najveći broj zločinaca rođen u određenom periodu godine i da su te osobe najčešće rođene u znaku Raka, Škorpije i Strelca.

Rak

Rođeni u znaku Raka na prvom su mestu među svim manijacima na svetu. Te osobe sklone su naglim promenama raspoloženja što je glavni uzrok problema.

Škorpija

U FBI kažu kako je većina serijskih ubica rođena u novembru – kriminalci rođeni u znaku Škorpije poznati su kao vrlo sadistički nastrojene ubice.

Strelac

Kriminalci rođeni u znaku Strelca su specifični. Njih ne zanimaju sitni, pojedinačni zločini, već idu na velike. Kada ubijaju, rade to masovno i vole da se nazivaju liderima.
 

Šta vam donosi snežni supermesec? Pun mesec 9. februara!

Najbezopasniji je horoskopski znak Bliznaci

Na njihovim rukama bilo je najmanje krvi. Oni jednostavno nikoga ne doživljavaju toliko ozbiljno da bi ga ubili ili povredili. Više vole da dugo pričaju nego da se bave kriminalom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Luftika.rs

Povezane vesti:


>