Style

Ljubav & Sex

Februar donosi nešto posebno! Blizanac, Vaga i Vodolija mogu da se raduju!

Februar donosi nešto posebno! Blizanac, Vaga i Vodolija mogu da se raduju! Veoma zanimljiv period posebno zbog retrogradnog Merkura. Ali ne brinite, energija će biti mnogo pozitivnija nego u januaru.

Februar donosi nešto posebno! Blizanac, Vaga i Vodolija mogu da se raduju! Svet Plus9. februara očekuje nas pun Mesec u Lavu, i to samo nekoliko dana pre susreta Marsa sa Jupiterom, Saturnom i Plutonom u Jarcu, što će nam doneti velike promene.

 

One dobre najviše će osetiti tri znaka Zodijaka!


Blizanci - Sve počinje da dobija smisao

 
Prelazak Sunca u buntovnu Vodoliju kroz devetu kuću doneće olakšanje, osećaćete kao da ste na vrhu sveta. Bez obzira da li planirate putovanje u inostranstvo ili stručno usavršavanje, sve vreme bićete fokusirani na lične ciljeve. Vaša vladajuća planeta Merkur biće retrogradna u vašoj kući karijere.

Iskoristite ovo vreme da pregledate, razmislite i ponovo procenite svoje profesionalne ciljeve. Takođe je dobro vreme da postavite potrebne granice u poslovnom okruženju.

 


Vaga - Čeka vas odličan period pun uspeha i lepog raspoloženja

 

Jeste li spremni za veliki uspeh, Vage? u februaru ćete biti u centru pažnje na nekoliko načina, i to će vam prijati. Imaćete jaku želju, ali i mogućnosti za humanitarni rad. Zdravlje će cvetati.

Pun mesec u Lavu poljuljaće vašu kuću prijateljstva, ali to neće biti ništa loše, naprotiv,  ovo će doneti jasnoću u ovo područje vašeg života, a vaše nade želje i snovi će se iskristalisati i neće biti prepreka da stignete do njih. Uživaćete i na polju ljubavi.
 

Karmička sreća dolazi u život ovih znakova horoskopa!


Vodolija - Čeka vas blagoslov do blagoslova


Ipak slavite svoj rođendan, Vodolije! Tokom celom meseca februara imaćete razloga za smeh. Vaš vladar Uran sada ide direktnim hodom i to je samo po sebi prednost za vaš znak.


Merkur će početkom meseca ući u vaše polje finansija, pa će se i novčana situacija popraviti. Pun mesec u Lavu uzdrmaće polje ljubavi, ali će vam sa tim "potresom" mnoge stvari postati jasnije i znaćete u kojem pravcu treba da krenete kada je u pitanju aktuelni partner.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still


>