Region

Svet

Ana Nikolić je nakon operacije izgubila čak 35 kilograma!

Nakon operacije izgubila čak 35 kilograma!Pevačica Ana Nikolić pre nekoliko meseci podvrgla se, kako pišu domaći mediji, operaciji smanjivanja želuca. Ova operacija vrlo je popularna među poznatima, a nedavno je istu imao i Darko Lazić. Međutim, kako bi postooperativni period protekao dobro, pacijent mora da se pridržava saveta lekara, što kod Ane nije slučaj.

Ana Nikolić je nakon operacije izgubila čak 35 kilograma! Screenshoot/Instagram




"Poslednjih šest meseci Ana je doživela ozbiljnu transformaciju, pa je zahvaljujući operaciji uspela da skine više od 35 kilograma. Međutim, to joj nije bilo dovoljno, pa je nastavila da naporno trenira i drži dijetu, ali i da pije tablete za mršavljenje koje reklamira. U prvim mesecima nakon operacije, Ana se osećala odlično i najbitnije joj je bilo to što joj se zdravstveno stanje popravilo." - rekao je dobro obavešten izvor i dodao:

"Svaki dan je trenirala, pila čajeve za izbacivanje tečnosti i unosila veoma malo hrane. Na početku joj to nije smetalo i osećala se dobro, ali posle samo mesec dana joj je bilo loše. Neposredno pre nego što je otišla u Maroko, gde u Marakešu snima spotove za nove pesme, Ana je završila u bolnici na infuziji. Tada nije imala snage da ustane iz kreveta, a lekari su rešili da joj izvade krv kako bi videli šta se dešava s njenim organizmom."

Ona se ne obazire na savete lekara, već vredno radi na novim pesmama i spotovima i potpuno zanemaruje svoje zdravlje.

"Rezultati su bili veoma loši i odmah je dobila adekvatnu terapiju. Prepisali su joj vitamine, lekove za jačanje imuniteta i razne dodatke ishrani, a Ana je u prvi mah uzimala terapiju. Međutim, brzo je odustala i nastavila sa izgladnjivanjem, čak joj je pozlilo tokom snimanja spotova, pa je u Marakešu dva dana provela u sobi na infuziji." - otkriva izvor i tvrdi da ju je lekar zvao danima i molio da se vrati u Beograd.


 

"Kada je Ana pozvala lekara i rekla mu šta joj se desilo, on ju je zamolio da se vrati u Srbiju. Savetovao joj je da nastavi da uzima terapiju koja joj je prepisana i da misli na svoje zdravlje. Objasnio joj je da su simptomi koje oseća - vrtoglavica, muka i osećaj nelagode - prouzrokovani izgladnjivanjem i da ukoliko ne počne da se hrani normalno, može da bude i gore. Nikolićeva je obećala da će promeniti režim ishrane i da će čim stigne u Beograd početi da pije lekove i suplemente koji će joj pomoći da se ne oseća loše." - rekao je izvor.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>