Region

Svet

Suzana Perović molila sina da policiji kaže sve što zna!

Nikola Perović juče je upucan u nogu u centru Beograda. Suzana Perović molila sina da policiji kaže sve što zna ali njega ne dotiču majčine suze!  „Čuburci ne sarađuju s policijom“.

Suzana Perović molila sina da policiji kaže sve što zna! Screenshoot/InstagramNekadašnja pevačica i učesnica rijalitija "Zadruga" Suzana Perović trenutno proživljava pravu životnu dramu. Njen tridesetšestogodišnji sin Nikola ranjen je juče na raskrsnici ulica Maksima Gorkog i Gospodara Vučića.

Kada je policija došla u Urgentni centar kako bi uzela izjavu od njega, Nikola nije hteo da razgovara s njima. Rekao je samo: „Čuburci ne sarađuju s policijom“.
 

Vladimir Tomović: Očekivali su priču veka, a dobili sramotu veka!

"Njegova majka Suzana je pokušala da ga urazumi, ali bezuspešno. Plakala je i molila ga da ne pravi problem i da kaže sve što je video, da kaže na koga sumnja, ali on to nije želeo. Stalno je ponavljala da ne može više da izdrži, da će poludeti, da ne razume zašto se sve to njoj dešava. Bila je u baš lošem stanju, ali njen sin nije želeo da joj olakša." - rekao je izvor koji je otkrio da je Nikola posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

Podsetimo, Nikola Perović, sin Suzane Perović i estradnog menažera Vlade Perovića, ranjen je juče u nogu u centru Beograda. Njega je svojim kolima do Urgentnog centra odvezao otac Vladimir, a Nikola je odmah odbio saradnju sa policijom. Suzanin sin od ranije je poznat policiji, zbog pljačke pumpe.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>