Zadruga

Parovi

Vladimir Tomović: Očekivali su priču veka, a dobili sramotu veka!

Diskvalifikovani zadrugar Vladimir Tomović navodno i te kako planira povratak na ovo rijaliti imanje da, kako kaže, završi posao koji je započeo. Imao je šta da kaže i o Edu i Dragani: Očekivali su priču veka, a dobili sramotu veka!

Vladimir Tomović: Očekivali su priču veka, a dobili sramotu veka! Screenshoot/InstagramTomović nije skinuo oko sa glavne nagrade, kada je u pitanju izlazak iz rijalitija, sam neće da izađe.

"Naravno da se vraćam u 'Zadrugu', ja moram da završim posao. Hoću da me jednom u životu izbaci publika, a ne da se izbacim sam. E sad, da li će to biti za nedelju dana, mesec ili kasnije, o tome ne mogu da pričam."

Na pitanje ko je po njegovom mišljenju najjači rijaliti igrač on odgovara:

"Najjači igrač drži rijaliti iz svoje dnevne sobe. Najjači je otišao."

Takođe, Vladimir je, navodi se, sada zgrožen ponašanjem Dragane Mitar i Edisa Fetića.

"Dragana i Edo, predivni golupčići koji se vole. Ne znam kome smeta ta njihova nevina i čista ljubav. Užaš. Šta da kažem. Očekivali su priču veka, a dobilu sramotu veka."

Sa druge strane, ne želi mnogo da komentariše Minu i Mensura:

"Ne bih previše komentarisao njih odnos. Želim im sve najbolje."

Kada je reč o Lepom Mići kaže da "igra igru"."Najveću igru igra Miroslav Pržulj. On se igra svojim životom. Ako ovako nastavi preminuće u rijalitiju. Na izmaku je snage i hitno treba da izađe iz 'Zadruge' i da uživa u penziji, jer je sve to što se tamo događa previše naporno za njega."

Za sam kraj Tomović je otrkio i šta bi promenio kod sebe da ponovo uđe:

"Karakterno ništa, jer je to nemoguće. Jedino što ne bih dozvolio nekim nebitnjakovićima da mi se približe i ostvare komunikaciju sa mnom."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf


>