Style

Ljubav

Numerološki horoskop za februar! Četvorka ima neverovatnu energiju!

Numerološki horoskop za februar! Četvorka ima neverovatnu energiju, osmice će na kraći put, dok će devetke možda ući u brak… Pogledajte šta vas očekuje u mesecu ljubavi...

Numerološki horoskop za februar! Četvorka ima neverovatnu energiju! Svet PlusUšli smo u 2020. godinu, koja u sebi nosi broj 4. Samo po sebi, to nam govori da je godina veoma teška, numerološki i astrološki. Ipak, ova četvorka ne mora svakome predstavljati teret, jer – Srbiji daje dobrog anđela čuvara i učiniće da se neke bitne finansijske stvari konačno reše. Naravno, biće i pomoći iz inostranstva.

KAKO SE RAČUNA BIORITAMSKI BROJ

Bioritamski broj dobija se tako što saberete brojeve svog datuma rođenja (ne i godine!) i svedete to na prost broj. Recimo, ako ste rođeni 11. 3. 1978, vaš bioritamski broj je 5 (1+1+3=5).i, na radnom mestu, stvari odvijaju na mnogo lepši i bolji način.

Jedinica

Sedmica vas upozorava da budete oprezni, da nikome previše ne verujete i da ne dozvolite da vas izbace iz takta oni koji nisu vredni toga. Čuvajte svoje nerve i posvetite se isključivo sebi.

Dvojka

Vama osmica daje „malu sreću“, mir i spokoj, pomalo lenjosti, ali i čini i da dobijete manju sumu novca. Igrajte na sreću i činite ponekad neko dobro delo, jer će vam se to višestruko vratiti. Kada vas sreća prati, nemojte joj okretati leđa. Čuvajte novac, jer ste laki na trošenju.

Trojka

Zbog broja 9, tokom ovog meseca ste u obavezi da završite nešto započeto ili, pak, da stavite tačku na nešto što vam ne ide od ruke. Sa devetkom imate zadatak da raščistite sa svima i svačim što je do sada ostalo nedorečeno, bilo da su u pitanju posao ili prijatelji, pa možda i porodica.

Četvorka

Vi ste i inače vredni i radni, a u ovom mesecu ste pod uticajem broja 1, što znači da ćete imati neverovatnu energiju da počnete nešto novo i bitno za vaš budući život. Ovo je vaša godina, i zato je iskoristite na najbolji način. Vi ćete to umeti da odradite, jer ste disciplinovani.

Petica

Februar vam je mesec sudbe, i zato povedite računa da ne napravite neki pogrešan korak. Činiće vam se da pravite korak napred – dva nazad, i to je zato što pod uticajem broja 2 imamo takvu iluziju. Čuvajte novac, nemojte davati nikome na zajam. Ne započinjite baš sada ono što ste planirali, nije vreme za to.
 

Horoskop - mračna strana! Koje su vaše najgore osobine!

Nedeljni horoskop za period od 3. do 9. februara 2020. godine!
Šestica

Pratiće vas emocije tokom ovog meseca, jer ste pod uticajem broja 3. Vi, koji znate da sebe dajete porodici više nego drugi, povedite računa da se ipak ne istrošite previše. Jer, dok sebe dajete, vi ste dobri, a kada prestanete, ili nemate, onda ste najgori na svetu.

Sedmica

Ovaj period biće vam prilično težak, zbog četvorke koja dominira njime, i zato pokušajte da sebe opteretite poslom, kako vaše zdravlje ne bi bilo opterećeno. Neki će dobiti posao, a neki ostati bez njega. Uzimajte vitamine.

Osmica

Uprkos mirnoći koju u sebi nosite, u februaru će vas petica pokrenuti da budete dinamičniji, i da radite na rešavanju situacija oko radnog ili stambenog prostora, a možda ćete i otići na kraći put. Sigurno nećete biti u nirvani, kako to inače umete, jer vam ovaj broj to neće dozvoliti.

Devetka

Očekujem da tokom februara neko od vas uđe u bračne vode, dobije dete, ili reši neke svoje porodične dileme. Zbog broja 6, zračićete malo drugačije, i raditi na tome da se u vašem okruženju i u porodici stvari odvijaju na mnogo lepši i bolji način.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Novosti.rs


>