Zadruga

Parovi

Ivana Šopić uhvaćena u laži! Kako je opasna, sve izmišlja! (VIDEO)

Ivana Šopić je noćas bila uhvaćena u laži nekoliko puta, a sve zbog toga što negira rečenice koje je izgovarala u toku prethodne noći. Kako je opasna, sve izmišlja, ali ta fora kod mene ne prolazi!

Ivana Šopić uhvaćena u laži! Kako je opasna, sve izmišlja! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Lepi Mića je citirao sve ono što je izgovorila o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušom, gde je indirektno pretila da će reći nešto zbog čega će njena nesuđena ljubav napustiti rijaliti, a to je izazvalo burne reakcije.

"Mića je rekao da sam lažov, mene zanima da li sam tebe nešto slagao ili povredio?" - pitao je Janjuš.

"Mešao si neke stvari i iskaze samo da nekog ne bi ukanalio." - rekao je Mića, a onda se obratio Ivani Šopić.

"Šta znači rečenica: ,,Ako budem progovorila, grebaćeš na kapiju"?"- glasilo je pitanje.

"Ne, nego sam rekla da ako nastavi da se sa mnom prepucava. Nemojte da me pravite budalom, meni je vaša uloga sasvim jasna! Janjuš i ja smo se juče posvađali, rekla sam mu da je lažov, on se brani! Zola je ustao, ja sam sa njim pre toga razgovarala! Rekla sam mu da je kriv što je dopustio da ljudi misle da sam ja ludo zaljubljena u njega! Ako on ćuti na neistinu, znači da je on slagao! Kome se Janjuš pravda?! Vi hoćete da posvađate njih dvojicu!"- rekla je Šopićeva.

Zorica Marković ju je pomno slušala, ali je shvatila da Ivana sve vreme manipuliše sa svima, što joj nije pošlo za rukom.

"Ma, ova sve laže, izmišlja! Kako je opasna, ali ta fora kod mene ne prolazi." - rekla je Zorica  Marković.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>