Zadruga

Parovi

Zilha Karišik obrisala Edisa Fetića! Njen postupak je potpuno razumljiv!

Zilha Karišik obrisala Edisa Fetića! Još uvek zakonita supruga zadrugara Edisa Fetića, Zilha nakon što je javno prevarena od strane muža sa Draganom Mitar odlučila je da život promeni iz korena. Njen postupak je potpuno razumljiv!

Zilha Karišik obrisala Edisa Fetića! Njen postupak je potpuno razumljiv! Screenshoot/InstagramNakon što je na društvenoj mreži Instagram vratila devojačko prezime, odlučila je da svaku uspomenu sa Fetićem zauvek obriše, pa je tako uklonila sve njihove zajedničke fotografije na ovoj socijalnoj platformi. Inače, Zilha i Edis imaju troje maloletne dece, koji ga čekaju kod kuće u Novom Pazaru, dok se on upustio u romansu sa ljubavnicom Draganom Mitar.
 

Zilha Karišik: Ne razvodim se! Edov odnos sa Draganom je ne zanima!Čim je Fetić kročio na velelepno imanje isplivao je njegov ,,prljav veš" iz braka sa Zilhom. Edis je često pričao o tome šta je radio sa Draganom, koja je dodatno iznosila informacije o njima.

Podsetimo, njihova ljubavna afera traje nekoliko godina, kako su oboje pričali za crnim stolom, što su zadrugari osudili, budući da su tada, kao i sada još uvek u zakonitim brakovima.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>