Region

Svet

Sandra Afrika vozila pijana, pa terala policajca da duva umesto nje!

Sandra Afrika vozila pijana, pa terala policajca da duva umesto nje! Na pitanje šta je za to policajac dobio, pevačica je odgovorila: Moj CD!

Sandra Afrika vozila pijana, pa terala policajca da duva umesto nje! Screenshoot/Instagram



Pevačica Sandra Afrika je priznala da je vozila u pijanom stanju i da ju je policija zaustavila, ali joj nije pisala kaznu zato što je od policajca zatražila nešto što niko do sada nije.

Naime, Sandra je otkrila da je jedno veče izašla sa drugaricama i malo više popila, kada ih je zaustavio saobraćajac i zatražio od nje da uradi alko-test, ali je pevačica imala drugu ideju. Ona mu je predložila da on to uradi umesto nje.

- On je bio jako dobar i super i to je uradio umesto mene i, naravno, bila je nula, ko zna šta bi bilo da sam ja, i pustio me je da odem kući - rekla je Sandra kod Amidžija, a Ognjena je zanimalo i šta je policajac dobio zauzvrat.

- Eh, šta je dobio, ništa, brate, samo moj CD - rekla je pevačica.

Nakon toga, u igrici "Odgovaraj ili ogovaraj" pitanje za Sandru bilo je sa kim bi sa domaće javne scene bila u vezi. Pevačica je rekla da takva osoba ne postoji, a Baka Prase i Sergej Pajić su se ponudili da to budu oni. Međutim, ona je istakla da njih dvojica nisu njen tip muškarca, te da voli malo starije.

- Ne volim ja klince, nikada se nisam lepila za njih, ja volim starije muškarce. Evo, njih dvojicu da sastavim i dobiću jednog dobrog - rekla je Sandra, a onda obojicu poljubila u obraz, na šta joj je Baka rekao:

- Ne možeš da sediš na dve stolice.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>