Region

Svet

Region

DOX TV: Kanal koji ste čekali! Ostaviće vas bez daha!

Na kablovskim operaterima Supernova i mts u Srbiji, u osnovnoj ponudi, 24. januara ekskluzivno je lansiran novi kablovski/IPTV kanal DOX TV. Uzbudljive priče iz celog sveta! Kanal koji ste čekali! Ostaviće vas bez daha!

DOX TV: Kanal koji ste čekali! Ostaviće vas bez daha! Screenshoot/YoutubeOd tvoraca Klasik TV-a stigao je dokumentarni kanal sa fokusom na autorske dokumentarce iz najkvalitetnije svetske produkcije.

Ukoliko vas zanimaju priče - ljudske, kontroverzne, istinite, bez ulepšavanja - DOX TV će vas uvući u svet iza paravana i pokazati pravu realnost u kojoj živimo. Bićete svedoci zastrašujućih, mračnih trenutaka, ali i onih prepunih lepote, smeha i nade.

DOX TV će vas voditi kroz džungle Južne Amerike gde narko karteli ubijaju nevine civile zbog najmanjih provokacija, gde ti isti civili nalaze snagu u sebi za koju nisu znali da poseduju - snagu koja im omogućuje da se pobune protiv tiranije tih istih kartela.

Ispričaće vam priču o životima dron operatera u američkoj vojsci - tinejdžera koji su ostavili svoje porodice i domove da bi svoje "gejmerske" veštine nastavili da praktikuju, ali na živim metama, u zemljama udaljenim stotinama kilometara od sigurnosti operaterskih konzola za kojima sede.

Saznaćete istinu o Černobiljskoj nuklearnoj katastrofi, upoznati rad kontroverzne ruske pank grupe Pussy Riot i konceptualnog umetnika Petra Pavlenskog, putovati u najudaljenije kutke Zemlje - od azijskog podzemlja do zabranjene planine Atos kojom šetaju samo hodočasnici, i gde je ženama pristup strogo zabranjen.

DOX TV će vam ispričati bezbroj priča i vratiti vas u vremena kada su prvi ljudi sedeli oko vatre, pričali o nepoznatom i pokušavali da dokuče svet u kojem živimo. Ta primalna želja gori u svakom čoveku, a DOX TV je medij kroz kojeg ćete moći da zadovoljite svoju znatiželju i interes za druge ljude, kulture i običaje, kao i da otkrijete lepotu i dobrotu na najneočekivanijim mestima.

Zato, ako želite da saznate nešto više o svetu u kojem živite, ako vas zanima istina u svim svojim oblicima - gorka i prelepa - kao i priče od kojih će vam zastati dah, DOX TV je mesto za vas.

Program se emituje 24 sata dnevno, a filmovi i serije se ne prekidaju reklamama.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/DOX TV/PROMO/Mondo

Povezane vesti:


>