Svet

Region

Kobi Brajant: Svetske zvezde se opraštaju od slavnog košarkaša!

Vest koja je definitivno rastužila svet jeste da je poginuo slavni košarkaš Kobi Brajant. Svetske zvezde su sa nevericom prihvatili informaciju da čuvenog sportiste više nema. Opraštaju se od slavnog košarkaša!

Kobi Brajant: Svetske zvezde se opraštaju od slavnog košarkaša! Screenshoot/Instagram- Ne mogu da verujem. Uvek si mi ohrabrivao, mamba (mamba je bio nadimak Kobija Brajanta)... Voli te, čoveče - napisao je Džastin Biber i objavio sliku sa Kobijem.


 

U neverici je bila i Maraja Keri.

- U šoku sam sada! Počivaj u miru, Kobi - napisala je pevačica.

 Ovo ne može da bude istina, nema šanse! Boli me srce - napisala je Kloi Kardašijan.

Šokirana i slomljenog srca. Prerano. Počivaj u miru, legendo. Bila sam tvoj fan, doneo si toliko sreće u moj život. Šaljem ljubav, snagu i najdublje saučešće dragoj porodici - napisala je manekenka Điđi Hadid.

 

- Ne mogu da verujem u ovo... Počivaj u miru, kralju... Razmišljam o Vanesi (Kobijevoj ženi) i njihovoj prelepoj deci tokom ovog vremena... - neutešna je bila manekenka Bela Hadid.

- Užasnuta sam vešću da smo izgubili našeg cenjenog Kobija Brajanta. Reči ne mogu da izraze našu tugu. Ljubav i molitve za Vanesu i Kobijevu porodicu u ovo vreme - napisala je Kris Džener.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>