Zadruga

Parovi

Izbacivanje: Sofija Simić nakon izlaska priznala da joj se dopada... (VIDEO)

Ivana Šopić i Sofija Simić su se prošle noći našle u duelu za izbacivanje, a odlukom glasova publike, Simićeva je napustila rijaliti program "Zadrugu 3" posle samo nedelju dana boravka u Beloj kući. Sofija Simić nakon izlaska priznala da joj se dopada... 

Izbacivanje: Sofija Simić nakon izlaska priznala da joj se dopada... (VIDEO) Screenshoot/YoutubeSofiju Simić je u studiju dočekao otac Duško i voditeljka Dušica Jakovljević sa kojom je Sofija podelila impresije boravka u Beloj kući.

"Bila sam nekomunikativna, ni sa kim nisam pričala. Imala sam kočnicu. Ja sam imala neku blokadu. Prema meni su se najbolje postavili Nikola Orozović, Mima i Nina." - pričala je Sofija.

Potom je Sofija otkrila da je njenu pažnju najviše zaokupirao Nikola Orozović sa kojim se zbližila.

"Bilo je simpatija i sa moje i sa njegove strane. Skontali smo se treći dan. Prija mi njegova energija. Nije mi baš mnogo žao, jer sam kratko bila, ali mi je krivo što sam ispala. Šapnuo mi je nešto kad sam izlazila, to vam neću reći, ali čućemo se svakako - objasnila je Sofija."
 

Anđela Veštica poručila Mateji da će mu ošišati sestru na ćelavo!Sofija je u studiju napisala pismo kojim je imenovala novog vođu, a ko će preuzeti ove nedelje mandat, ostaje da saznamo.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>