Style

Ljubav & Sex

Ovan, Bik, Lav i Jarac sebe vole najviše na svetu i misle da su uvek u pravu!

Ovan, Bik, Lav i Jarac sebe vole najviše na svetu i misle da su uvek u pravu! Najbitnije od svega im je da sebi ugode, ne mareći pritom za osećanja drugih. Samo sebi su uvek na prvom mestu i ubeđeni su da se svet vrti oko njih. Ipak, sudbina im često uradi kontranapad, koji ih grubo spusti na zemlju.

Ovan, Bik, Lav i Jarac sebe vole najviše na svetu i misle da su uvek u pravu! Svet PlusOvan
Ovaj znak Zodijaka poznat je po svojoj upornosti. Šta god zamisle, oni će io uraditi. Ostvariće svoj plan i u stanju su da „gaze preko leševa“. Oni misle samo na sebe i svoje lične ciljeve.

Bik
Rođeni u ovom znaku učiniće sve da privuku pažnju na svoje lične probleme. Oni veruju da je ono što se njima događa važnije od svega što se dešava drugim ljudima. Iako važe za ljude na koje možete da se oslonite i za dobre prijatelje, nerviraju mnoge jer uopšte nisu spremni na kompromis i streme samo svojim ciljevima.

 

Nedeljni horoskop za period od 27. januara do 2. februara 2020. godine!

Lav
Predstavnici znaka Lava poznati su po visokom samopouzdanju i navici da preteruju i preuveličavaju sve. Čime god da se bavi Lav, veruje da je u tome najbolji. Potrebna mu je pažnja drugih, i to u neograničenim količinama. Važno mu je da mu drugi govore kako im je neophodan. Zbog svega toga, još kao mladi postaju izuzetno arogantni.

Jarac
Ovaj znak baš voli sebe i misli kako je on jedini uvek u pravu. Ako počne da sumnja u svoju odluku ili potez, odjednom će doći do zaključka da su za njegovu grešku krivi svi drugi, osim njega.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>