Style

Ljubav & Sex

Nedeljni horoskop za period od 27. januara do 2. februara 2020. godine!

Nedeljni horoskop za period od 27. januara do 2. februara 2020. godine! Za Ovna moguća nova ljubavna poznanstva, Devica loša faza na poslu, Škorpija je ove nedelje sklona lošem raspoloženju...

Nedeljni horoskop za period od 27. januara do 2. februara 2020. godine! Svet PlusOvan

Iako se trudite da budete koncentrisani na svoj posao, to vam baš i ne ide od ruke. Pred vama je faza u kojoj su moguća nova ljubavna poznanstva preko prijatelja ili u nekom bliskom okruženju. Na polju zdravlja možete da očekujete manje tegobe zbog pada imuniteta. Takođe, povedite računa o krvnoj slici.

Bik

Na poslovnom planu konačno nećete biti preopterećeni i generalno vam sledi mirniji perioda. Na polju ljubavi možete da očekujete novo poznanstvo koje će vas nekako zbuniti. Kada je o zdravlju reč, povedite računa o problemima vezanim za promenljiv krvni pritisak, kao i za kardiovaskularni sistem.

Blizanci

Možete da se nadate značajnijem finansijskom poboljšanju u toku ovog perioda. Na polju ljubavi vas očekuje jako dobra faza ako ste slobodni, imaćete burne promene i avanture. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da očekujete neke veće probleme. Generalno ste snažni i energični i zdravlje je dobro.

Rak

Očekuje vas generalno povoljna faza za posao, ali ipak treba da se čuvate prevelikih očekivanja. Kada je u pitanju ljubav, imaćete mogućnost da birate između više kandidata za vezu. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za šećer u krvi. Takođe, u ovoj fazi možete da budete skloni gojenju.

Lav

Očekuje vas prilika da ostvarite dodatnu zaradu ili proširenje svog posla ako ste privatnik. Na polju ljubavi tražite sigurnost pored osobe koja vam se dopada, i emotivno i materijalno. Kada je u pitanju zdravlje, skloni ste problemima sa hormonima, štitnjačom, kao i sa genitalijama. Povedite računa o zdravlju.

Devica

Ova faza nije baš najbolja za vas, pa je preporuka da se pritajite i da ne ulazite u poslovne rizike. Na polju ljubavi imate neko manje razočarenje i ne osećate se baš dobro. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas problemi koji se vezuju za malaksalost, nesvesticu, nizak pritisak, pad imuniteta i slabost organizma.

 

Kakav je vaš karakter? Dan rođenja govori o tome!

Zašto je muškarac Strelac najveći zavodnik zodijaka!
Vaga

Ukoliko se bavite privatnim poslom, trenutna faza za vas može da bude malo rizična. Na polju ljubavi imate konflikte sa voljenom osobom i to vam svakako ne prija. Kada se radi o zdravlju, možete da očekujete period u kojem ćete imati manjak energije, a mogu da uslede i problemi sa probavom, stomakom.

Škorpija

Povedite računa ako ste planirali bilo kakvo putovanje jer nemate dobre aspekte na tom planu. Kada je u pitanju ljubav, postoji osoba koja vam se dopada, ali je najverovatnije zauzeta. Na polju zdravlja su mogući problemi sa glavom, očima, umorom, padom koncentracije. Skloni ste i lošem raspoloženju.

Strelac

Pred vama je period u kojem nećete biti zadovoljni poslovnim okolnostima – one vam ne idu u korist. Na polju ljubavi vas očekuju nesuglasice sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, naglašeni su manji problemi vezani za kičmu, ukočenost, ali takođe i za zube, kosti, kožu, kosu… Posetite lekara.

Jarac

Povedite računa ako imate bilo kakve planove vezane za inostranstvo, moguće je da vam se neke stvari odlažu. Ukoliko ste u vezi ili braku, na neki način vam nedostaje sloboda. Na polju zdravlja vas ne očekuju značajne tegobe. Generalno se osećate dobro i imate puno snage u sebi. Umerena aktivnost vam prija.
 

Ovan, Bik, Lav i Jarac sebe vole najviše na svetu i misle da su uvek u pravu!Vodolija

Moguće je da imate neke sumnje u vezi s poslom koji obavljate ili nemate dovoljno poverenja u nekog saradnika. Slušajte svoju intuiciju. Emotivno nema promena. Možete da očekujete manje zdravstvene probleme – vaše generalne slabe tačke – predeo nogu, kolena ali i cirkulacija.

Ribe

Pred vama je faza u kojoj ćete, bez obzira na obećanu pomoć, većinu toga morati da uradite sami. Emotvno ste dobar par sa Škorpijom, pa sa njom imate šanse za pokretanje ljubavnog odnosa. Na polju zdravlja možete da očekujete manje probleme sa nervnim sistemom, osećajem napetosti i sa grčevima u mišićima.


MESEČNI HOROSKOP

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Krstarica

Povezane vesti:


>