Zadruga

Parovi

Janjuš: Pavle i tvoja žena se dopisuju? Neka povedu i moju ženu! (VIDEO)

Edisu prekipelo sve, ispričao ove detalje o Zilhi i Dragani, a onda je spomenuo Pavla Jovanovića, na šta je Marko Janjušević Janjuš prokomentarisao: Pavle i tvoja žena se dopisuju? Neka povedu i moju ženu!

Janjuš: Pavle i tvoja žena se dopisuju? Neka povedu i moju ženu! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeU ranim jutarnjim satima Dragana Mitar i Edis Fetić pričali su o svom odnosu sa Lepim Mićom. Naime, tokom emisije potegle su se mnoge teme o kojima su odlučili da porazgovaraju. Fetiću je bio veliki problem Marko Đedović, koji je kako je tvrdio uticao na Draganino mišljenje, pa je opleo po njemu.

"Ovakva mi popularnost treba? Čovek se navukao na rijaliti, kako je on sebe predstavio? Fukara jedna!" - odbrusio je Fetić.

"On se predstavio kao najgore, on nije svestan svoje pristrasnosti." - dodao je Lepi Mića.

Nakon toga Marko Janjušević Janjuš i Stefan Karić pridružili su se razgovoru, te je Edis ispričao o porukama između njegove zakonite supruge Zilhe i Dragane.

"Mi sve komuniciramo i Milan njoj kaže da mi kad izađemo kaže da ću se ja vratiti ženi. Meni ovo postaje smešno sada!" - ubacio se Fetić.

"Čekaj, Pavle i tvoja žena se dopisuju? Jao, j*bem ti sunce u p*čku! Pa neka povedu i moju ženu!" - pričao je Janjuš kroz gromoglasan osmeh.

"Slušaj, ja sedim i moja žena i ona se dopisuju, i ja kad se posvađam sa njom, ona uzme pa piše njoj." - tvrdio je Edis.

 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>