Style

Ljubav & Sex

Nedeljni horoskop za period od 20. januara do 26. januara 2020. godine!

Nedeljni horoskop za period od 20. januara do 26. januara 2020. godine! Ovan će imati važne poslovne odluke, Rak susret sa osobom sa kojom je moguć čak i brak. Šta vas očekuje u narednih par dana, pogledajte u nastavku teksta.

Nedeljni horoskop za period od 20. januara do 26. januara 2020. godine! Svet PlusOvan
Imaćete važne poslovne odluke a u narednom periodu je kod vas moguće i unapređenje. Na polju ljubavi vas očekuje prilika da se veza sa voljenom osobom na neki način stabilizuje. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period koji bi mogao da vam donese neke probleme sa kostima i kičmom.

Bik
Sudbina vam je jako naklonjena i možete da očekujete da ćete biti i te kako zadovoljni poslovnom situacijom. Na polju ljubavi vas očekuje avantura i neobavezno poznanstvo. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem možete da budete skloni gojenju, pa povedite računa o tome.

Blizanci
Moguće je da ćete sada praviti va\ne planove na polju finansija. Stoji vam neki dobitak. Na polju ljubavi vas očekuje svađa zbog problema koji  je nekako preuveličan. Na polju zdravlja vas očekuje faza koja vam donosi manje probleme vezane za urogenitalni trakt i reproduktivni sistem organa.

Rak
Pokazaćete da se na poslovnom polju ne šalite i da ste spremni da se maksimalno zauzmete za svoje odluke. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa osobom sa kojom je moguć i brak. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj biste mogli lako da dođete do poboljšanja i rešavanja starih problema.
 

Ljubav u 2020. godini! Veliki izazovi za Bika, Rak pronalazi srodnu dušu!

Lav
Moguće je da ćete imati potrebu da uradite na poslu i više od onoga što se od vas sada očekuje. Na polju ljubavi vam sledi period koji bi mogao da vam donese monotoniju. Kada je u pitanju zdravlje, bićete skloni problemima koji su vezani za malaksalost i koji će vas na neki način opterećivati.

Devica
Povoljna vam je nedelja da na poslovnom polju ostvarite sve ono što ste ranije zamislili. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni manjim problemima sa emotivnim partnerom. Na polju zdravlja, vas očekuje period u kojem ćete imati manje srčane probleme. Povedite računa o visokom pritisku.

Vaga
Spremni ste da se posvetite privatnim poslom. Povoljna je nedelja i za pokretanje privatnog posla. Na polju ljubavi vas očekuje dobro stanje i lepo slaganje sa partnerom ako ste u braku. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni mogućim problemima koji su vezani za stomak, probavu i organe za varenje.

Škorpija
Možete da se nadate pozitivnim okolnostima ako vas očekuje bilo kakvo putovanje. Na polju ljubavi vas očekuje iskren razgovor sa osobom do koje vam je stalo. Kada je u pitanju zdravlje, očekjuje vas period u kojem ćete biti skloni mogućim manjim problemima sa sinusima i plućima. Pazite na sebe.
 

Jarac, Devica i Bik će dominirati u 2020. godini, posebno u ljubavi!

Strelac
Očekuje vas povoljan period za posao i finansije, bićete veoma zadovoljni predstojećim prilivima. Na polju ljubavi vas očekuje lep susret sa osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja imati manje probleme sa grlom. Posetite lekara za svaki slučaj pošto ste skloni upalama.

Jarac
Moguće je da ćete imati kočnice na polju posla i da vam neće biti ni malo lako da donesete konkretne odluke na ovom planu. Kada je u pitanju ljubav, imate prevelika očekivanja od voljene osobe. Na polju zdravlja vas očekuje  faza u kojoj možete da budete skloni problemima sa čestim glavoboljama.

Vodolija
Moguće je da vam nije lako da se koncentrišete i da imate pregršt poslovnih ideja vi ali malo realizacije. Na polju ljubavi vas očekuje neko manje razočarenje u voljenu osobu. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima sa cirkulacijom i sa srcem.

Ribe
Na polju posla vam sledi mirno stanje. Generalno vam je ova nedelja povoljna u svakom smislu. Moguć vam je početak neke ljubavne veze sa osobom koju već poznajete. Na polju zdravlja vas očekuje stabilno stanje, bez većih problema. Dobro raspoloženje vlada u vama i zadovoljni ste svojim životom!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Krstarica

Povezane vesti:


>