Zadruga

Parovi

Otac Ivane Krunić zgrožen i ogorčen! Bane Čolak je psihopata!

Teško onoj devojci koja bude sa njim... Otac Ivane Krunić zgrožen i ogorčen! Bane Čolak je psihopata! Nikada neće podržati ćerkinu vezu sa njima. Ivana nije do sada imala psihopatu pored sebe, pa neće moći to da izdrži.

Otac Ivane Krunić zgrožen i ogorčen! Bane Čolak je psihopata! Screenshoot/Youtube



Ivana Krunić pretrpela je psihički pad nakon što je od šire javnosti doživela osudu zbog veze u koju je uplovila sa Banetom Čolakom, a ogromna netrpeljivost je nastala kada su njih dvoje javno ispoljavali nesuglasice koje su nastale uoči njenog rođendana.

Ona je dobila mnogo čestitki od svoje porodice, prijatelja i armije fanova koji je vole i podržavaju, ali je u svakoj od njih bilo nagovešteno da se kloni Baneta zbog loše reputacije i ružne slike koju šalje.

Pink. rs je  tim povodom kontaktirao njenog oca kako bismo saznali šta on sada misli o svemu što se njegovoj ćerki dogodilo u odnosu sa Čolakom koji i nije bio na zavidnom nivou, a on je iskreno pokazao nezadovoljstvo.

"Ona se bori za sebe, hoće da nađe izlaz od frustriranih ljudi okolo, pa tako i ona sama postaje ista. Ja mislim da se ona zaljubila, ali pogrešno. Ceo život sam je učio da ko te jednom zavrne i prevari, ne pružaj ruku. Ali, ona radi kako misli da treba."

Ivani Krunić je porodica zamerila što je baš njega izabrala kao svog emotivnog partnera sa kojim će je milionski auditorijum gledati dvadesetčetvoročasovno, a njen otac smatra da se nijedna devojka neće dobro provesti ukoliko se odluči da sa Banetom provede ostatak života.
 

Sofija je prenela Matoroj da je Sanja Stanković ostavila! (VIDEO)

Ivana Šopić otkrila sve o porukama koje joj je Janjuš pisao! (VIDEO)




"Zameram joj što je sa Banetom, zato što je on psihopata. Nikad neću podržati vezu sa njim, on pet sati priča i ne staje, to rade psihopate. Kroz neko vreme će verovatno da odreaguje i prelomi, nije do sada imala psihopatu pored sebe, pa neće moći to da izdrži. A on, on se nikad neće promeniti, on je takav kakav je i teško onoj devojci koja bude sa njim." - rekao je Ivanin otac za kraj intervjua.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>