Region

Svet

Region

Dve nove hit serije: Igra sudbine i Tate od 20. i 27. januara!

Nakon veoma uspešne serije "Istine i laži", gledaoci Prve TV od 20. januara imaće priliku da prate novu, zanimljivu priču punu intriga i tajni, koju potpisuje isti kreativni tim. Biće svega - i smeha i suza i ljubavi i ljutnje i laži... Očekujte svašta! Dve nove hit serije "Igra sudbine" i "Tate" od 20. i 27. januara!

Dve nove hit serije:  Igra sudbine i Tate od 20. i 27. januara! Foto: Aleksandar Krstović




Nakon veoma uspešne serije "Istine i laži", gledaoci Prve TV od 20. januara imaće priliku da prate novu, zanimljivu priču punu intriga i tajni, koju potpisuje isti kreativni tim. Rađena po kolumbijskoj telenoveli, serija “Igra sudbine” prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih intriga i skandala, zapleta, spletki i izdaja, ali pre svega najčistijih emocija ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja. Emitovaće se radnim danima u 21 sat. Nagoveštaj o tome šta možemo da očekujemo, dali su nam glumci Stevan Piale I Luka Raco koji tumače glavne likove, sinove s kojima se sudbina grubo poigrala.

“Serija je baš takva, kako joj i samo ime kaže. Sudbina se malo poigrala sa svim likovima. Postoje dve paralelne priče, o bogatstvu i siromaštvu. Ja sam Luka Ožegović koji uz oca odrasta u siromaštvu. Živimo u kući sa još dve porodice i zapravo iznajmljujemo samo sobu. Paralelno postoji porodica Kanački, koju čine Ada Kanački koju tumači Milica Milša - uspešna žena i njen sin Aleksa. U jednom trenu, život mi se okreće naglavačke. Ceo zaplet je već u startu veoma interesantan, koliko god bio španski, prilagođen je našem mentalitetu” - nagovestio je Steva Piale koga smo već imali prilike da gledamo u brojnim filmovima I serijama.

Stevan naglašava da će se gledaoci sigurno prepoznati u nekim segmentima serije, baš zato što je prilagođena našem mentalitetu i podneblju. 
 

Slobodan Šijan snima novi film: Budi Bog s nama!




“Uživaće u dobroj, zanimljivoj i veoma dinamičnoj priči koja krije brojne zaplete. Sa svakom novom epizodom shvatiće da ima puno svakodnevnih životnih situacija. Biće ovo "Španija na srpski način", zato ne propuštajte”- zaključuje Stevan.

I Luka Raco koji tumači jednu od glavnih uloga, sina Aleksu, veruje da će radnja serije odmah privući pažnju publike:  

„Ovo je nešto potpuno novo na televiziji, što do sada nije bilo viđeno i smatram da će gledaocima biti veoma interesantno. Podjednako i mlađoj i starijoj publici. Ekipa se veoma brzo zbližila i ta energija se prenela i na sam set, pa zaista verujem da će to i gledaoci primetiti. Životne okolnosti kroz koje prolaze likovi, mnoge će navesti da preispitaju svoje postupke”- kaže Raco.

Sedam dana posle premijere serije “Igra sudbine”, 27. januara, na male ekrane stiže i serija "Tate", koja, kako joj i samo ime kaže, u fokus stavlja očeve i njihov odnos prema deci, porodici, poslu.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>