Style

Ljubav & Sex

Stefan Đoković odrzaće reviju na Milano Fashion Week-u 22. Februara!

Istorijski modni trenutak za raskošni talenat iz Srbije! Renomirani kreator i multimedijalni umetnik Stefan Đokovic odrzaće reviju na Milano Fashion Week-u 22. Februara u veličanstvenoj Visconti Palati. 

Stefan Đoković odrzaće reviju na Milano Fashion Week-u 22. Februara! Foto: Aleksandar Šćekić
Renomirani kreator i multimedijalni umetnik  Stefan Đokovic odrzaće reviju na Milano Fashion Week-u 22. Februara u veličanstvenoj Visconti Palati. 

Revija našeg talentovanog dizajnera biće prikazana u okviru fashion week calendar-a, jedinog oficijalnog kalendara revija na sve četiri velike nedelje mode (New York, London, Milano, Pariz). 

Kolekcija pod imenom Notturno inspirisana je bojama noći i muzikom Frederika Šopena. 

To što je slavni kompozitor inspirisao Stefana ne treba da čudi pošto je Đoković diplomirao opersko pevanje i klavir. Ovo je druga Stefanova kolekcija visoke mode nakon što je za prethodnu prikazanu na fashion week-u u Dubaiju dobio nagradu za najboljeg dizajnera visoke mode koju mu je tom prilikom uručio Šeik Al Ali.

Krajem februara naš dizajner će u prvom redu Milanskom fashion week-a okupiti modne znalce, diplomatski kor ali i mnoge javne ličnosti iz kulturnog i javnog života Italije i predstaviće na najbolji mogući način Srbiju i talenat kojim naši ljudi sa lakoćom osvajaju svet. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>