Zdravlje

Ljubav & Sex

Okoštavanje vrata! Napravite prirodni lek i bol će nestati!

Okoštavanje vrata teško je izlečiti, ali postoji lek za to. Osteokondroza je bolna i praćena osećajem nelagodnosti u vratu, a rezultira gubitkom osećaja u rukama. Napravite prirodni lek i bol će nestati! Nakon tretmana, nećete osetiti nikakvu bol sledećih pet godina.

Okoštavanje vrata! Napravite prirodni lek i bol će nestati! Svet PlusOvaj jednostavan prirodan lek ublažava boli i sve ostale simptome okoštavanja vrata brzo i efikasno. Nakon tretmana, nećete osetiti nikakvu bol sledećih pet godina.

Ova mešavina za masažu priprema se s nerafiniranim biljnim uljem i soli (možete koristiti morsku vodu, ako želite). Sve što treba je: 10 kašika soli i 20 kašika ulja (maslinovo, suncokretovo).

Uputstvo: 

Pomešajte sastojke u staklenu posudu i zatvorite. Nakon nekoliko dana videćete svetlu smesu u tegli.
 

Dijeta, a kilogrami ne mrdaju? Krive su određene namirnice!

Korišćenje: 

Lek svakog jutra umasirajte na bolno područje. U početku je potrebno masirati 2 – 3 minute, a zatim povećati vreme za još 2 – 3 minuta dnevno dok ne dođete do 20 minuta masaže dnevno. Zatim obrišite vrat sa vlažnom krpom.

Nakon 10 dana lečenje će značajno poboljšati cirkulaciju krvi i samom masažom stimulisati regeneraciju hrskavice i koštanog tkiva. Osetićete olakšanje. Glavobolje će nestati, a vid i cirkulacija će se poboljšati jer će se telo očistiti od toksina, metabolizam će se normalizovati.


Ostale teme vezane za zdravlje, možete pronaći OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>