Ljubav

Style

Brak i bračne tajne koje treba da ostanu u četiri zida!

Mnogi od nas imaju potrebu da ispričaju sve probleme svojim prijateljima ali... Brak i bračne tajne koje treba da ostanu u vaša četiri zida! Za njih ne treba da zna čak ni vaš najbolji prijatelj ili prijateljica...

Brak i bračne tajne koje treba da ostanu u četiri zida! Svet PlusMnogi od nas imaju potrebu da ispričaju sve probleme svojim prijateljima. Bez obzira na to kakve je prirode problem, osećamo se bolje kada se poverimo onima koji nas najbolje razumeju, a najčešće ipak razgovaramo o ljubavnim problemima.

Većina stručnjaka smatra da bi neki detalji iz ljubavne veze ili braka ipak trebalo da ostanu između partnera i ne bismo smeli da ih delimo s drugima, čak ni ako se radi o najboljim prijateljima. 

1. Svađe s porodicom svog partnera

Svi ponekad imamo neku zamerku na ponašanje npr. svekrve ili jetrve, ali to bi trebalo da zadržimo za sebe. Ljudima je u prirodi da zauzmu defanzivni stav kada je u pitanju njihova porodica, a vi nikada ne možete da znate hoće li komentar koji ste nekome ispričali u poverenju doći do partnera ili porodice i izazvati nova zameranja.

2. Partnerova seksualna fantazija

Fantazije bi trebalo da budu tajna jer se radi o najintimnijem delu seksualnog života. Ponekad partnerima trebaju godine da bi ih poverili i očekuju da to ostane vaša zajednička tajna, a ne tema rasprava uz kafu.
 

Njima su zvezde naklonjene! Šest znakova horoskopa!

3. Privatna informacija

Molim te da ovo ostane među nama, rečenica je koja nas obvezuje na čuvanje tajne. Bez obzira na to o čemu se radi, ako nas partner zamoli za diskreciju, onda smo dužni da poštujemo njegovu želju.

4. Neprijatnosti lične prirode

Informaciju o lošem zadahu ili nogama neprijatnog mirisa zadržite za sebe. Tačnije, na pristojan način recite partneru šta vam smeta jer bi to trebalo da čuje samo on, a ne vaše prijateljice. U pitanju su problemi koji se mogu rešiti i nema potrebe za stvaranjem neprijatnih situacija, pogotovo ako se radi o stvarima zbog kojih se partner ionako oseća nesigurno.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>