Ostalo

Sme�no

Saveti za uspešan ulov muškarca

Mnogim ženama je dosadilo da čekaju da ih jače polovine primete, pa pogledajte par saveta koji će vam pomoći da privučete njegovu pažnju.

Saveti za uspešan ulov muškarca



Pohvalite njegov stil oblačenja

Muškarci takođe razmišljaju o garderobi i sigurno će mu laskati ako kažete da mu nova jakna odlično stoji.

Postanite navijačica

Ako ja vaša simpatija navijač nekog kluba, pokušajte da mu se približite tako što ćete i vi javno izraziti ljubav prema određenom timu. Ovu taktiku možete isprobati samo ako znate ponešto o određenom sportu i klubu.

Obratite pažnju na detalje

Natpis na njegovoj majici ili kapi može da vam otkrije šta ga zanima. Neka vam to bude dobra tema za početak razgovora kada ga drugi put sretnete.

Zamolite ga da bude vaša pratnja

Ugledali ste zgodnog dečka na ulici? Pravite se da ste se izgubili i zamolite ga da vas otprati do željenog mesta… Ako prihvati, treba vam samo dobra tema za razgovor.

Pitajte ga za modni savet

Uđite u butik muške odeće, stanite pored zgodnog dečka, nasmejte mu se i recite da tražite poklon za brata ili prijatelja i zamolite ga za pomoć.


Zamenite ga sa nekim

Najstariji trik na svetu. Priđite zgodnom dečku koji vam se sviđa, ali nemojte ga pitati '"Jel se poznajemo od ranije"?. Radije odmah započnite razgovor sa njim. Srdačno ga pozdravite i pitajte za sestru, brata ili koga već…

Kupite mu piće

Priđite muškarcu u baru i ponudite mu svoje piće pod izgovorom da vam je konobar doneo nešto što niste naručili, ako prihvati imate priliku da započnete razgovor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>