Region

Svet

Aca Lukas se potukao sa devojkom jer mu je pokvarila nastup!

Drugog dana Božića, tačnije 8. januara oko 4.30, Aca Lukas je napravio skandal u Crnoj Gori kada se potukao sa svojom devojkom, izvesnom Nikolijom Ninom Lačević, koja je poreklom iz Podgorice, jer mu je pokvarila nastup. Lukas i atraktivna brineta su se prvo žestoko posvađali, nakon čega je došlo i do fizičkog okršaja u jednom poznatom budvanskom hotelu.

Aca Lukas se potukao sa devojkom jer mu je pokvarila nastup! Screenshoot/InstagramAca Lukas i Nina se viđaju od januara prošle godine isključivo u Crnoj Gori jer je Lačevićevoj zabranjen ulazak u Srbiju. Ovaj incident se dogodio posle njegovog nastupa. Dobili smo potvrdu iz hotela, a detalje te večeri za Srpski telegraf je ispričala Nina lično.

- Nije mi prijatno da govorim o tome, ali pošto se Lukas poneo neljudski prema meni, objasniću o čemu se radi. On je doputovao kod mene početkom nedelje i zajedno smo bili na njegovom nastupu u Nikšiću. Dan posle smo otišli u Budvu, gde je takođe imao tezgu. Sve je bilo u najboljem redu do trenutka kada je trebalo da krene na nastup. Nije mu se radilo, pa sam mu poručila: "Ajde, bre, ne mogu ja umesto tebe da pevam". Bio je nervozan jer ga je boleo želudac, a i ja sam bila malo nervozna pošto nisam htela da idem, ali, eto, krenuli smo i on je počeo da peva. U pauzama mi je prigovarao da sam previše ozbiljna i da ne gledam u njega dok nastupa - priča Nina za naš list i dodaje kako je svađa među njima počela tek posle Lukasovog nastupa.
 

Viki Miljković izbrisala spot zbog Jelene Karleuše!- U bekstejdžu mi je rekao: "Ozbiljno si mi pokvarila nastup". Na to sam mu uzvratila: "Šta si ti mislio, da ćeš ti okom, a ja skokom. Ako si navikao da sve cure jure za tobom, da ti padaju pod noge, mole, ja nisam takva". Nisam želela da slušam njegovo prigovaranje, pa sam otišla u auto da ga sačekam. Kad smo stigli u hotel, rekao mi je da se zbog takvih stvari svađao sa ženom i da ne treba da se ponavlja istorija. Podsetila sam ga da je on zvao mene, a ne ja njega i da ne izigrava dripca i mangupa. Počeo je da se dere, a ja sam ga upozoravala da snizi ton. Tada me je odgurnuo i pala sam na ladicu pored kreveta. Nastavili smo da se svađamo, udaramo jedno drugo. Njemu je toliko pozlilo da mu je išla voda na usta, uplašila sam se da nije epi-napad, pa sam mu dala gazirani sok da popije. Ubrzo je došla policija, a ja sam u stanici rekla da smo imali verbalni okršaj jer mi ga je bilo žao, pošto me je do tamo preklinjao da ga ne optužim zbog toga što već ima problem sa nasiljem. Nisam htela da ostanem sa njim, pa sam se vratila u Podgoricu. U putu sam povraćala, pa sam otišla direktno u bolnicu i uradila lekarske preglede - kaže Nina.Međutim, atraktivna brineta se predomislila, pa je ipak odlučila da podnese prijavu protiv folkera.

- To je zaslužio jer je ispao đubre. Nije bilo potrebe da se tako ponaša. Sve smo mogli da rešimo. Nije bilo potrebe da se tako bacakamo po podu i da dolazi policija. Mi se svađamo, mirimo već godinu dana, ali ja neću da trpim njegove budalaštine - poručila je Nina.


Nina je članica ženske bande

Nikolija Nina Lačević je odranije poznata policiji kao članica takozvane ženske bande, koja je jedno vreme harala Podgoricom. Grupa devojaka, među kojima je bila i Nina, dobila je na popularnosti kada se u javnosti pojavio snimak na kom ženska banda maltretira devojku, a prema pisanju medija, privođena je za posedovanje droge i krađe. Inače, Nikolija je deportovana iz Beograda nazad u Podgoricu kada je trebala da se sastane sa hrvatskim biznismenom Sukijem. Tom prilikom oduzeta su joj dokumenta i vraćena je za Podgoricu.

Modrice dokaz sukoba!

Nina Lačević dostavila je redakciji Srpskog telegrafa fotografije na kojima se vide ozlede koje ima na telu, a za koje tvrdi da su nastale u okršaju sa Lukasom.

- Ja sam u šoku, i ranije smo se svađali, ali me nije udario - rekla je Nina.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Srpski telegraf

Povezane vesti:


>