Svet

Region

Najblesavije izjave svetskih zvezda u 2010.

Kada ste neprestano u centru pažnje i kada mediji prate svaki vaš korak, negde morate da pogrešite. Pogledajte izbor 15 najblesavijih izjava poznatih ličnosti u 2010. godini.

Najblesavije izjave svetskih zvezda u 2010.



1.Lady Gaga je izjavila: "Imam taj bizaran osećaj, ako spavam sa nekim, da će mi taj oduzeti svu kreativnost kroz vaginu".

2. "Ono što jedem biram prema načinu životinjskog seksualnog odnosa. Mislim da su ribe jako dostojanstvene u seksu, isto kao i ptice. Međutim, svinje baš i nisu. Zato ne jedem svinjsko meso i slične stvari. Jedem ribu i ptice" - Nicholas Cage.

3. "Mrzim svoja stopala. Ona su mi najružnija stvar na svetu. Tako su vulgarna i sam pogled na njih  tera me da plačem" - Billie Piper.

4. "Svako jutro doručkujem istim tokom - cigaretu, kavu i kašalj"  - Marco Pierre White.

5. "Voleo bih da budem patka. Dobiju hranu, nemaju finansijskih problema i besplatno odlaze na odmor u grupama sa velikim brojem prijatelja" - Mika.

6. Najbolji savet u životu dobila sam od Kate Moss. Rekla mi je da izbegavam hranu sa nogu, da radije uzmem McDonald's za poneti" - Lizzy Jagger.

7. "Ko želi da bude sa istom osobom 80 godina? Zašto malo da se ne razbije monotonija"? - Cameron Diaz

8. "Frajere baš briga kako izgledate gole" - Julia Roberts

9. "Prvo što uradim kada se probudim je poljubim svoja četiri psa koji spavaju na meni" - Liz Hurley.

10. "Zdravstvena korist seksa je precenjena, možete biti savršeno zdravi i srećni iako nemate seksualne odnose. Papa deluje kao da je u prilično dobroj formi, zar ne"? - Simon Callow.

11. "Više nikad neću na operaciju" - Heidi Montag (posle 10. operacije u jednom danu)

12. "Ljudi kažu da izgledam kao čudovište koje je opljačkalo sado-mazo radnju" - Russell Brand

13. "Kad me proglase uzorom, odmah mi dođe da izađem da se dobro nadrogiram" -
Emma Thompson

14."Da mi moji sinovi kažu da  žele da se bave šoubiznisom, zaključala bi ih u sobe dok ne napune 30 godina" - Britney Spears

15. "Znam da sam nevidljiva dok se ne našminkam. Neko mi je jednom rekao da izgledam kao selotejp - bez šminke me zapravo i ne primećuju" - Ruby Wax.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>