Region

Svet

Zvonimir Đukić Đule na platformi Lyrikline!

Zvonimir Đukić Đule na platformi Lyrikline! Đukić se na eminentom internacionalnom sajtu, na poziv selektora, predstavio tekstovima pesama Zemlja čuda, Klatno, Opasan ples, Brod od papira i Za godine tvoje, koje su dostupne u audio i lirik formatu. 

Zvonimir Đukić Đule na platformi Lyrikline! Foto: Dača



Svetski priznata audio-poetska platforma Liriklajn, na svom sajtu koji neguje savremenu međunarodnu poeziju u audio i tekstualnom formatu, pored mnogobrojnih međunarodno priznatih pesnika, objavila je pet pesama muzičara Zvonimira Đukića - Đuleta, frontmena grupe Van Gogh.

Đukić se na eminentom internacionalnom sajtu, na poziv selektora, predstavio tekstovima pesama Zemlja čuda, Klatno, Opasan ples, Brod od papira i Za godine tvoje, koje su dostupne u audio i lirik formatu. Platforma je osmišljena tako, da svaki odabrani umetnik lično interpretira svoje tekstove. Pomenute interpretacije, ambijentalno prati muzika grupe Van Gogh

U nastavku aktuelne turneje na kojoj promoviše svoj novi studijski album "More bez obala", grupa će se po prvu put koncertno predstaviti publici u Skandinaviji, 31.januara u Malmeu i 01.februara u Oslu, a nakon pomenutih koncerata, grupu tokom 2020.godine, očekuje koncertna sezona u zemlji i inostranstvu.

Profil Zvonimira Đukića na Liriklajnu možete videti OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>