Zadruga

Parovi

Janjušev kum otkrio sa kim je Ena uslikana u provodu! (VIDEO)

Sinoćni gost u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević je kum Marka Janjuševića Janjuša, Marko Paunović koji je prokomentarisao Janjuševo rijaliti prijateljstvo sa Vladimirom Tomovićem ali temu koja je izazvala novinske natpise o njegovom braku. Janjušev kum otkrio sa kim je Ena uslikana u provodu! 

Janjušev kum otkrio sa kim je Ena uslikana u provodu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



"Poznavajući Janjuša, on nema previše ljudi nalik Vladimiru Tomoviću, on je pokušao da nađe osobu najsličniju sebi. Mislim da su jedno vreme imali iskren odnos. Mislim da su obojica okej. Ne mislim ništa loše o Tomoviću, ali ne znam koliko bi oni bili dobri prijatelji. Janjušu fali jedan potpuno lud čovek, koji će biti luđi od njega." - ispričao je Janjušev kum.

Nakon toga je voditeljka upitala Janjuševog kuma za Markovu suprugu Enu koja se nikada do sada nije oglašavala povodom zadrugarovog učešća u rijalitiju. Osim toga, Dušica je uputala Marka Paunovića sa kim je to njegova supruga izašla u provod dok Janjuš boravi u Beloj kući, o čemu je naš portal i pisao.


 

"Situacija je takva da on kada je ulazio u "Zadrugu 1" ona je rekla njemu da je on taj koji treba da odluči da li će tamo ući i isto tako da ona neće biti ta koja će mu pružiti podršku i oglašavati se. Što se tiče tog izlaska, to je bila naše društvo iz Koteža, to su naši prijatelji, ja sam između ostalog trebao da budem tu." - ispričao je Janjušev kum.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>