Style

Ljubav & Sex

Astrolozi upozoravaju: Ovo će biti najgori dani u 2020. godini!

Godina koja je pred nama biće veoma zanimljiva ako je suditi po predviđanjima astrologa. Astrolozi upozoravaju! Ovo će biti najgori dani u 2020. godini! Prvi je već danas!

Astrolozi upozoravaju: Ovo će biti najgori dani u 2020. godini! Svet PlusTri puta će Merkur biti retrogradan, a mnoga susretanja i preklapanja planeta donose i brojne nevolje. Pripremite se za dane koji dolaze i naoružajte se strpljenjem. 

12. januar – Merkur, Saturn i Pluton u Jarcu

Ovo poravnanje pada tačno posle pomračenja Meseca 10. januara i donosi mnogo drame na samom početku godine. Možda ćemo biti uhvaćeni na delu, u ljubavnom trouglu, ili nekoj svađi, piše B92.net.

23. mart – Mars i Pluton u Jarcu

Pripremite se da budete opsednuti ostvarenjem vaših ciljeva, ma kakvi oni bili. To će nažalost značiti da ćete morati da stanete na žulj nekome od kolega ili prijatelja. Biće i nekih trzavica u ljubavnim vezama. imaćete neki čudan vajb koji će vas gurati napred, a to i nije uvek tako loše.

31. mart – Mars i Saturn u Vodoliji

Energija u ovom periodu činiće nas odlučnijim ne samo da osvojimo svet već i danametnemo drugima naše mišljenje i verovanja. Možda bi bilo bolje da se toga dan držimo podalje od društvenih mreža.

13. jun – Mars i Neptun u Ribama

Kada se planeta akije Mars i nestalan Neptun nađu zajedno, oni jedan drugome potiru energiju. Jedan drugome mutiraju kosmičku energiju, pa će nas učiniti nespremnim na neke reakcije i naterati nas da stanemo u jedno mesto bez mogućnosti da se krećemo u bilo kom pravcu. Očekujte zastoj na svim poljima ovoga dana.13. avgust, 9. oktobar i 23. decembar – Mars u Ovnu susreće Plutona u Jarcu

Kako Mars postaje retrogradan na jesen 2020. imaćemo tu nesreću da se susretnemo sa ovom energijom tri puta ove godine. Može da se desi da budemo ekstremno sebični i na poslu, ali i u krevetu.

21. decembar – Jupiter i Saturn u Vodoliji

Ovakav tranzit dešava se jednom u 19 godina. Ujedinjene, ove planete stvaraju prirodnu ambivalentnost kada deluju zajedno. Čine nas nesigurnima kada je u pitanju naša budućnost i stvaraju tenziju u partnerskim odnosima.

31. decembar – Venera u Strelcu sa južnom polovinom Meseca

Izgubićemo se u ljubavi. Ovaj položaj planeta učiniće da se osećamo bolesni od ljubavi i finansijski nestabilni, piše Cosmopolitan. Bićemo zaglavljeni u prošlosti i verovatno ćemo tugovati za nekim od bivših partnera, a možda ćemo i napraviti nekoliko finansijskih grešaka i obavezati se pogrešnoj osobi.

Sada kada imamo ove dane pred sobom možemo da isplaniramo unapred koji dan ćemo prespavati ili se javiti na poslu da smo bolesni.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Prva

Povezane vesti:


>