Lepota

Ljubav & Sex

Ispeglajte bore! Krompir sadrži enzim katehol koji se koristi u kozmetici!

Da li ste znali da maska od krompira može da podmladi kožu na predelu oko očiju? Ispeglajte bore! Krompir sadrži enzim katehol koji se često koristi u kozmetici za izbeljivanje kože! 

Ispeglajte bore! Krompir sadrži enzim katehol koji se koristi u kozmetici! Svet PlusDa li ste znali da maska od krompira može da podmladi kožu na predelu oko očiju? Ona u velikoj meri revitalizuje kožu, eliminišući oticanje i podočnjake, a ne iritira nijedan tip kože.

Korišćenjem ove maske dva puta nedeljno, koža oko vaših očiju postaće sjajnija, glatka, čvrsta i elastičnija. Krompir sadrži enzim katehol koji se često koristi u kozmetici za izbeljivanje kože. Nije ga teško pripremiti, a krompir verovatno uvek imate kod kuće.

Potrebno:

2 kašike izrendanog sirovog krompira, 
2 parčeta gaze.

 

Njima je poražavajuće da izgledaju veštački, a izgledaju mlado posle 50-e!

Dodajte vitamin E vašoj noćnoj kremi za lice!
Primena: 

Stavite izrendan krompir na pripremljene komade gaze (po jednu kašiku na svaki komad), a zatim stavite masku na oblast oko očiju, tako da gaza stoji iznad krompira, a krompir do kože.

Ostavite masku da deluje na licu 20-30 minuta. Nakon toga je uklonite i isperite toplom vodom ili čajem od kamilice. Primenjujte masku 2-3 puta nedeljno, bićete oduševljeni rezultatima!

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>