Region

Svet

Premijera: Aleksandra Kovač predstavlja - Mlečni put! (VIDEO)

Premijera! Prvi singl sa albuma, pesma "Mlečni put" je najava baladnog albuma, koji okuplja pesme različitih stilova među kojima su i neke koje je Aleksandra komponovala za druge izvođače tokom poslednjih 20 godina,ali sada u potpuno novim aranžmanima i orkestracijama i Aleksandrinom izvođenju. Aleksandra Kovač predstavlja - "Mlečni put"!

Premijera: Aleksandra Kovač predstavlja - Mlečni put! (VIDEO) PromoAleksandra Kovač je jedna od vodećih i najuspešnijih srpskih kompozitorki i kantautorki, koja se nakon pet godina komponovanja muzike za najgledanije srpske serije i filmove (Ubice mog oca, Državni službenik, Šavovi, Zaspanka za vojnike) vraća na scenu autorske popularne muzike sa novim albumom "Mlečni put", koji izlazi početkom godine.

Prvi singl sa albuma, pesma "Mlečni put" je najava baladnog albuma,koji okuplja pesme različitih stilova među kojima su i neke koje je Aleksandra komponovala za druge izvođače tokom poslednjih 20 godina,ali sada u potpuno novim aranžmanima i orkestracijama i Aleksandrinom izvođenju.

Sve pesme prati potpuno novi art koncept, audio i video prezentacije koja nije uobičajena u našem regionu. Ovaj album je vrsta muzičke biografije,u kome Aleksandra muzikom dočarava neke od najtežih,ali i najsrećnijih trenutaka svog života.

"Mlečni put" je najava za pisanu biografiju Aleksandre Kovač koja se očekuje do kraja 2020.godine.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>