Style

Ljubav & Sex

Pet znakova horoskopa znaju kako da dobiju ono što žele!

Pet znakova horoskopa znaju kako da dobiju ono što žele! Jedno je znati šta želite, ali da li znate kako to i da dobijete? Ako ste jedan od ovih horoskopskih znakova, verovatno znate. 

Pet znakova horoskopa znaju kako da dobiju ono što žele! Svet Plus
Ovan

Ne samo da znaju da reše svaki problem koji se nađe pred njima, već znaju da rešavaju i tuđe probleme. Ovnovi su odlični šefovi jer uvek imaju baš sve pod kontrolom.

Vaga

Vage su perfekcionisti, a upravo zbog toga ne staju dok stvari nisu tačno onakve kakve bi trebalo da budu. Neke će to narvirati, ali Vage se zbog njih ne brinu.

Devica

Nažalost, odlučnost koju imaju Device se često tumači kao nešto loše. Njihova sklonost šefovanju nije zlonamerna, ali kad kritikuju nešto, često zvuče kao da vam misle nešto loše, ali to nije tako.
 

Astrološki kalendar! Deset najvažnijih datuma u 2020. godini!

Ribe

One su pravi umetnici kad je u pitanju dobijanje onoga što žele. Ribe će vam suptilno predložiti nešto i uvući vam se pod kožu do te mere da nećete ni shvatiti da manipulišu vama.

Škorpija

Škorpije znaju tačno šta žele i kako to žele, a najčešće nemaju strpljenja za druge pa sve rade sami, prenosi Indeks. Jedino tako su zadovoljni rezultatima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/B92

Povezane vesti:


>