Region

Svet

Najveći blamovi poznatih u 2019. godini! Miloš Biković je hit!

Godina za nama biće upamaćena po brojnim skandalima, aferama, razvodima i pomirenjima, ali, kao i svaka prethodna, po blamovima javnih ličnosti. Najveći blamovi poznatih u 2019. godini! Miloš Biković je hit, a Dara Bubamara se ipak najviše izblamirala!

Najveći blamovi poznatih u 2019. godini! Miloš Biković je hit! Screenshoot/Youtube



Pevačice ponovo vode kada su u pitanju blamovi, a Dara Bubamara se ipak najviše izblamirala.

Aleksandra Troicki, supruga srpskog tenisera Viktora Troickog, bila je jedna od gošći na svadbi Danijele Karić i Ivana Mileusnića, a pri samom dolasku u restoran gde se održavala svadba doživela je veliku neprijatnost.

Zvanice su je oslovile sa "Sunčica", kako se zove Viktorova bivša devojka Sunčica Travica. Aleksandra je bila iznenađena, te je svoju prijateljicu upitala: "Deki, zašto me zovu Sunčica?".

Dragan Kojić Keba hteo je da se napravi pametan u emisiji "Magazin in", pa je izgovorio reč koju niko ne zna.

- Kada se ta simbioza desi dođe do kartukulacije vasione - izjavio je Keba, a voditeljka kao i ostali u studiju su bili zatečeni.

Pevač je hteo da oduševi gledaoce i prisutne u studiju, a zapravo se samo izblamirao.

 

Pevačica Luna Đogani je na snimanje novogodišnjeg programa "Pink" došla u obući koja je bila oštećena. To su primetili njeni pratioci na Instagramu kada je objavila fotografiju na kojoj pokazuje stajling sa snimanja emisije.

- Dama sa stilom. Nije mogla bar za to snimanje da kupi cipele. O, bože. Šta kažu novine? Ostavila bez daha. Mene je ostavila bez daha, jer sam bila u šoku kada sam videla sandale - glasio je jedan od komentara ispod fotografije.

Pevačica Tanja Savić poznata je po blamovima, a još jedan joj se dogodio ove godine. Jednom prilikom Tanja je sedela ispred zgrade na Novom Beogradu i gledala nešto na telefonu. U jednom momentu su počele suze da joj liju,a ova izliv emocija u javnosti zabeležile su kamere emisije "Paparaco lov".


 

Voditelj Srđan Predojević našao se u neprijatnoj situaciji kada je ugostio u svojoj emisiji hrvatsku spisateljicu Vedranu Rudan. Predojević ju je pogrešno najavio, a ona ga je iskritikovala pred širokim auditorijumom.

- Hvala vama što ste me pozvali i što ste me pogrešno najavili i rekli ste da sam Vesna i da sam iz Zagreba, ali uglavnom su voditelji retardirani - grubo je reagovala književnica na voditeljovu grešku.

 

Pop pevačica Goca Tržan učestvovala je u emisiji "Ja volim Srbiju" gde je pokazala neznanje iz oblasti opšte kulture. Njoj je u ovoj emisiji postavljeno pitanje "Ko je napisao roman Seobe", što ona nije znala.

Prvo je rekla Dobrica Ćosić, a onda je Nele Karajlić pokušao je da joj pomogne da se seti i osvoji poene. Počeo da ponavlja: "Crn... Crn... Crn...", nadavši se da će asocirati pevačicu na Miloša Crnjanskog, ali ni to joj nije pomoglo.

- Brana Crnčević - rekla je u emisiji nekadašnja članica benda "Tap 011".

Voditelj Predrag Sarapa pošteno se obrukao protekle godine kada mu je gost u emisiji bio političar Vojislav Šešelj. Tokom razgovora sa gostom Sarapa je kinuo i uleteo u kadar, a sadržaj iz njegovih usta završio je na političaru.

Vojisalv se našao u čudu, a Dea Đurđević, koleginica Predraga Sarape, mu je poželela dobro zdravlje.

Ovaj peh postao je viralan na društvenim mrežama, a mnogi su komenatarisali sa: "Okupa Šešelja", "Kakva snaga", itd.


 

Glumac Miloš Biković doživeo je blam kada je na jednom događaju pomislio da se slika sa obožavateljkom, a ona nije obratila pažnju na njega. Fanovi Miloša Bikovića smenjivali su se za fotografiju, a onda mu je prišla devojka koja mu je okrenula leđa. Očigledno je devojka htela da se fotografiše ne obraćajući pažnju na osobu sa kojom to želi, a glumac to nije odmah shvatio, pa je krenuo da je zagrli, a kada je shvatio da joj je nebitan, onda je iz šale on njoj okrenuo leđa. Snimak ove situcije podelio je sa pratiocima na društvenoj mreži Tviter i za kratko vreme postao je pravi hit na internetu.

U želji da se pohvali kako njen sin pohađa školu čija godišnja školarina košta više od deset hiljada evra, Dara Bubamara uspela je da uvredi sve one koji očigledno nemaju novčanih sredstava da svojoj deci obezbede obrazovanje u internacionalnim obrazovnim institucijama.

- Ne, on ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu u školu, gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna deca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su deca koja kažu: “Tvoja mama je vrh!” Moj Kosta bi u tom slučaju nekome udario šamar i rekao mu: “Ne obraćaj mi se više.” Psihički je jak, zna sve probleme koje je majka imala i o tome smo razgovarali. Imamo otvoren odnos - odgovorila je Dara i izazvala oprečne reakcije.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>