Zadruga

Parovi

Miljanu Kulić ni u bolnici ne bi izlečili! Ona i Zola su sramota rijalitija!

Bivša zadrugarka Sara Reljić zgranuta Miljaninim ponašanjem navodno je istakla kako je trebalo odavno da je hospitalizuju, te da su ona i Zola oličenje sramote rijalitija. Miljanu Kulić ni u bolnici ne bi izlečili! Ona i Zola su sramota rijalitija!

Miljanu Kulić ni u bolnici ne bi izlečili! Ona i Zola su sramota rijalitija! Screenshoot/InstagramPevačica Sara Reljić se trudi da ne gleda bivšu cimerku, ali u tome baš i ne uspeva jer je temperamentna Nišlijka "stalno u kadru i sa skandaloznim i bolesnim ponašanjem uvek ode korak dalje u svom ludilu."

- Miljana i Zola su takođe sramota rijalitija i koliko god se trudila da ne govorim negativne stvari ni o kome i da ne primećujem ludake kao što je Miljana, to bude nemoguće jer je stalno u kadru sa skandaloznim i bolesnim ponašanjem i ode uvek korak dalje u tom ludilu - rekla je Sara, pa dodala:

- Miljana je osoba koju je trebalo hospitalizovati odavno, a verujem da je ni lekari 'Laze Lazarević' ne bi izlečili koliko je ogrezla u ludilu - sa čuđenjem rekla je Sara.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>