Style

Ljubav & Sex

Nedeljni horoskop od 6. januara do 12. januara 2020. godine!

Bik može da očekuje dodatnu zaradu, Lav stabilno stanje kada je posao u pitanju... Nedeljni horoskop za period od 6. januara do 12. januara 2020. godine! 

Nedeljni horoskop od 6. januara do 12. januara 2020. godine! Svet PlusOvan
Očekuje vas generalno povoljna nedelja u kojoj ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Na polju ljubavi vi ćete veoma lako uspeti da ostvarite neka nova poznanstva. Kada se radi o zdravlju, naglašeni su vam problemi sa plućima ili disajnim putevima, pa o tome povedite malo više računa u narednom periodu.

Bik
Pred vama je povoljna nedelja za dodatnu zaradu ili za mogućnost da nađete neki drugi posao. Očekuje vas ljubavna stabilnost, u odnosu sa partnerom vi ćete biti sasvim zadovoljni. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa bolovima u grlu, gubitkom apetita ili problemi sa prehladom.

Blizanci
Nije vam povoljna ova nedelja za polje posla pa bi trebalo da budete oprezni pri donošenju novih odluka. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas susret sa voljenom osobom. Na polju zdravlja ste skloni glavoboljama, problemima sa sinusima, migrenama, problemima sa očima pa posetite lekara.

Rak
Imaćete dileme na polju posla i neće vam biti lako da donesete bilo kakvu odluku ili da pravite promene. U ljubavi ste skloni sumnjama kada se radi o odnosu sa partnerom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati probleme koji su vezani za cirkulaciju, krvotok ali i za srčani sistem takođe.Lav
Možete da očekujete stabilno stanje na polju posla. Generalno ste zadovoljni situacijom. Ljubav vam sada takođe ide od ruke, nalazite sve što vam treba pored voljene osobe. Možete da očekujete da ćete i na polju zdravlja imati dobru nedelju. Puni ste elana i pozitivne energije i trudite se da tako i ostane!

Devica
Posao vam je prioritet, vredno radite i posvećeni ste poslovnim promenama. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiv susret u javnosti, sa mlađom osobom. Na polju zdravlja ne bi trebalo da imate veće probleme. Moguća je prolazna ukočenost u leđima ili manja napetost u mišićima, pa će vam masaža prijati.

Vaga
Očekuje vas period u kojem ćete imati pozitivne promene na polju posla. U ljubavi ste spremni za lepe avanture, ali niste baš sada raspoloženi za neku ozbiljniju vezu. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem biste mogli da imate manje probleme sa kolenima i zglobovima.

Škorpija
Izbegavajte preterano velike troškove jer vam ova nedelja nije povoljna za finansije. Na polju ljubavi imate neku dilemu da li da se upustite u tajnu vezu ili ne. Kada je u pitanju zdravlje, generalno možete da imate dobro stanje. Problemi mogu nastati jedino ako budete preterivali sa alkoholom.Strelac
Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati nove poslovne ponude. Na polju ljubavi nalazite partnera koji vam odgovara i sa njim provodite dosta vremena. Očekuje vas faza u kojoj ćete moći da se posvetite svom zdravlju. Na vreme rešavajte probleme vezane za bubrege i urogenitalni trakt.

Jarac
Moguće je da ćete biti pod velikim brojem obaveza tokom ovog perioda. Na polju ljubavi ste spremni malo da popustite i da se potrudite da date šansu boljem odnosu sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, vlada nepovoljna faza u kojoj ćete biti skloni problemima sa stomakom i disajnim putevima.

Vodolija
Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju posla, sve vam sada ide od ruke. Ljubav vam je takođe naklonjena, sudbina je na vašoj strani i imate uzvraćena osećanja. Na polju zdravlja vam prija bavljenje sportom, što aktivniji život, pa se usmerite na redovne treninge i fizičku aktivnost.

Ribe
Moguće je da ćete želeti da se osigurate da neki vaš poslovni plan ne propadne. Na polju ljubavi vas očekuje pokretanje razgovora na temu zajedničkog života sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati probleme sa probavom, stomakom, varenjem ali i sa grudnim košem i plućima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Krstarica

Povezane vesti:


>