Lepota

Ljubav & Sex

Savršena linija Kejt Hadson: Tri porođaja i savršena linija! Evo šta je bitno!

Ona je majka troje dece, ali na osnovu njenog izgleda nikad to ne biste pomislili. Savršena linija Kejt Hadson! Tri porođaja i savršena linija! Tajna njene vitke linije je više nego jednotavna. Evo šta je bitno!

Savršena linija Kejt Hadson: Tri porođaja i savršena linija! Evo šta je bitno! Screenshoot/InstagramKejt Hadson ima 35 godina, a figuru devojke od 25. Tajna njene vitke linije je više nego jednotavna. Ukoliko se vodite njenim primerom, dolazak do idealne kilaže je zagarantovan.

 
"Sve u mom životu je dobro izbalansirano, zato i imam dobar život. Kada sam na poslu dajem sve od sebe, ali kad uživam to radim maksimalno. Nikad posao ne donosim kući. To vreme je rezervisano samo za mene i moju porodicu."
 

Bore i staračke pege nestaju! Primena ovsene kaše na lice! (RECEPT) 

"Tako je i kada se radi o ishrani. Ona je vrlo izbalansirana", rekla je ona.


Glumica se trudi da se ne odriče ničega i da ne vrši pritisak na sebe kada je kilaža u pitanju. 

"Nije mi bitno da li ću smršati za nedelju ili mesec dana. Bitno mi je da stignem do cilja, kad god", rekla je Kejt.

Priznaje da ne voli da vežba, pa zato teretane ne posećuje često. "Trudim se da budem aktivna, mada prizanjem da više volim šetnju od vežbanja u zatvorenim prostorijama. Šetnjom se skida veliki broj kalorija, a nemam osećaj da sam zaista i vežbala, pa je to odlična opcija".

 

Ona se vodi sledećim pravilima kada je ishrana u pitanju, jede 3 glavna obroka i 2 užine. 6 dana izbegava slatkiše, ali je nedelja dan rezervisan za uživanje u poslasticama. 

Vodi računa da unese dovoljnu količinu proteina, ali i ugljenih hidrata. Čak ni u toku režima dijetalne ishrane nije dobro elimisati u potpunosti bilo koju grupu namirnica. "Bitno je obratiti pažnju na unos kalorija u toku dana i rezultati neće izostati."

 

Uglavnom jede istu hranu uvek, s tim što kada želi da izgubi koji kilogram, smanji njen unos.

 

"Balans je ključ svakog uspeha, pa i kada se radi o kilaži", zakčljučuje.

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>